Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:49, 23. 8. 2022.

Foto-vest: Nišku Banju sijalice krase - danju gore, noću se ne gase

niska banja, sijalice danju gore, foto citalac 2 Kao u poznatoj pesmi, samo što se ni danju ne gase; foto: čitalac

"Dok se Evropa tušira hladnom vodom da prištedi na bojleru, u mojoj ulici u Niškoj Banji već danima po vasceli dan gore sijalice uličnog osvetljenja", požalio se jedan čitalac. Prizor je skoro kao i u poznatoj pesmi, samo što se ovde sijalice ne gase ni danju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • lola

    13:21 // 23. 8. 2022.

    Isto u nišu-.....

  • vrgudincanin

    18:10 // 23. 8. 2022.

    U N. Banji u ulici Zeleznickoj ( to je put za Jelasnicu) pre desetak i vise godina izgradjena je pesacka staza duzine od oko 2 km sa jedne strane i rasveta s druge strane ulice. Bio je tada najlepsi i najosvetljeniji deo banje. Na potezu od zeleznicke stanice do mostica na banjskoj reci sijalice ne rade vec dva meseca. Verovatno je to zamena da bi rasveta u ulici Carice Teodore svetlila i danju.

  • vrgudincanin

    18:18 // 23. 8. 2022.

    Molim Parking servis Nis da se vise nikada, ali nikada, ne javlja na tendere za bilo koje usluge koje dobija po partijskoj liniji. Mene su moji roditelji davno naucili da ne radim ono sto mislim da znam vec samo ono sto znam.

  • vrgudincanin

    18:27 // 23. 8. 2022.

    U N. Banji u ulici Zeleznickoj ( to je put za Jelasnicu) pre desetak i vise godina izgradjena je pesacka staza duzine od oko 2 km sa jedne strane i rasveta s druge strane ulice. Bio je tada najlepsi i najsvetljeniji deo banje. Na potezu od zeleznicke stanice do mostica na banjskoj reci sijalice ne rade vec dva meseca a u ulici Carice. Teodore radei danju i nocu.
    Sramota i bruka.

  • Torpedo

    19:03 // 23. 8. 2022.

    Pustite vi Evropu, nece se oni smrznuti ! Sta da radimo mi sa ovim neznalicama, neradnicima i bahatlijama na vlasti ? Zajahali, samo ih licno bogacenje interesuje .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: