Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:05, 5. 10. 2022.

| Servisne informacije

Građani se žale da se u naselju Šljaka mesecima "ne vidi prst pred okom"

Autor:J. S.Izvor:Južne vesti
Mrak Sljaka; foto D. Dj
Kažu da deca ne mogu sama iz škole kući zbog mraka; foto: D. Đ.

Da deca ne mogu sama iz škole do kuće kada padne mrak, žale se stanovnici naselja Šljaka, jer mesecima nema uličnog svetla u ovom delu Niša. Iako kažu da su se obraćali nadležnima problem nije rešen, pa i javno mole da više ne budu u mraku.

Čitalac koji se u ime građana Šljake javio Južnim vestima pojašnjava da uličnog svetla nema u Sarajevskoj ulici, od Blok signala ka ulazu u vojni aerodrom i u celom naselju, kao i da problem traje već mesecima. Mrak Sljaka 1; foto D. Dj Apeluju da nadležni reše problem osvetljenja u naselju; foto: D. Đ.

Obraćali smo se i Opštini Crveni Krst i "Parking servisu", Elektrodistribuciji. Svi prebacuju odgovornost na druge, a deca ne mogu iz škole kući, jednostavno ne vidi se prst pred okom. Mi vršimo pritisak koliko možemo, ali molimo i za Vašu pomoć kako bismo rešili problem - poručuju.

Odgovor "Parking servisa" koji je u Nišu zadužen i za ulično osvetljenje Južne vesti nisu dobile do objavljivanja teksta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Cyril HUOT

    14:16 // 1. 11. 2022.

    Zašto ne instalirati solarne autonomne rasveta? Ovo je jeftinije, brže da se instalira, bez održavanja 10 godina i potpuno bez struje? Zaustavite esco prevara :))

  • Seljak

    16:16 // 5. 10. 2022.

    Sećam se ne beše tako davno, klela se Šljaka u Bulata. Mazao ih kao paštetu na leba za njega su sve bili spremni uraditi, a sada kao jedan od direktora u eps-u neće da im obezbedi rasvetu.

  • 15%

    10:57 // 5. 10. 2022.

    Svaka treća ulična svetiljka "Šljaka"!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: