Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:04, 6. 10. 2021.

| Servisne informacije

Gradska toplana: Od četvrtka počinju tople probe u Nišu

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
grejanje
Napominju da nije reč o početku grejne sezone; foto: arhiva JV

Tople probe u Nišu, koje podrazumevaju proveru toplotnih izvora, toplovoda, toplotnih podstanica i unutrašnjih instalacija objekata, počeće u četvrtak, 7. oktobra, kažu iz Gradske toplane i napominju da to nije početak grejne sezone.

Kako je saopšteno, Nišlije mogu očekivati tople radijatore od 6 sati, a probe će trajati do postizanja potpune finkcionalnosti sistema na svim toplotnim izvorima.

Iz Toplane ističu da se probe sprovode da bi se na kvalitetan način proverio celokupan sistem i da bi pred početak grejne sezone bili otklonjeni svi eventualni nedostaci.

Ukoliko u prepodnevnim časovima izostane isporuka toplotne energije ili se pojavi curenje na instalacijama, građani mogu prijaviti kvar pozivom na broj telefona 018/4239-188 ili 0800/200-018.

Sve reklamacije će se rešavati po prioritetima, gde će prednost u intervencijama imati objekti kao celina, tako da apelujemo na strpljenje građana ukoliko dođe do eventualnih poremećaja u isporuci toplotne energije na pojedinačnim grejnim telima - saopštavaju iz Toplane.

Navode i da neće intervenisati na unutrašnjim grejnim instalacijama ako stambena jedinica nije potpisala ugovor o održavanju sa niškom Toplanom i poručuju građanima da u tom slučaju prijave kvar preduzeću sa kojim je ugovor o održavanju potpisan.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Milan

    20:29 // 6. 10. 2021.

    Ja koliko znam... grejna sezona počinje kada 3 dana za redom najviša dnevna temperatura ne prelazi 12°C, a po istom sistemu može i da se prekine, dakle čak i bez obzira na godišnje doba. Mislim na normalno grejanje, blizu ovih granica mogu se samo održavati toplim, tek da ne budu ladni.

  • Trg

    16:56 // 6. 10. 2021.

    Što bre? Nek’ sačekaju decembar, mi će se snađemo!

  • Branko Janković

    11:28 // 6. 10. 2021.

    Ko plaća toplotnu energiju za tople probe?

    • Milan

      20:47 // 6. 10. 2021.

      Faza tzv. hladne probe su počele već od septembra, dok tople probe počinju otprilike nedeljicu dana pre grejne sezone. Ne brini, sve to je uračunato u cenu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: