Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:21, 29. 11. 2018.

| Servisne informacije

Grejanje u Nišu i tokom noći zbog niskih temperatura

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
grejanje
Topli radijatori i u noćnim satima; foto: arhiva JV

Zbog toga što meteorolozi najavljuju da će predstojeća noć biti izuzetno hladna, te da će temperature biti niže od minus 5 stepeni, stanovi Nišlija koji imaju centralno grejanje biće topli i tokom noći.

Iz niške Gradske toplane saopštavaju da od večeras prelaze na takav režim grejanja, kao i da će obavestiti javnost kada se budu vratili na uobičajen režim rada.

Ovakav režim rada ima za cilj da, pored pružanja komfora građanima, vrši zaštitu sistema daljinskog grejanja, kao i zaštitu od smrzavanja vodovodnih i elektro instalacija u stambenim objektima do porasta spoljne temperature - kažu u Toplani.

Inače, saopštavaju da nema problema sa isporukom toplotne energije, dok su zbog toga što nemaju struju i dalje bez grejanja Dušanov bazar, kao i stanari zgrada u Ulici Mije Petrovića 4 i 4a i Nade Tomić 16.

Iz Toplane poručuju da sve probleme sa grejanjem građani mogu prijaviti na telefone 018/4239-188 i 0800-200-018, svakog dana u bilo kom trenutku, kao i lično u Korisničkom servisu Gradske toplane u Ulici Blagoja Parovića br. 3.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Stole

    00:02 // 30. 11. 2018.

    Svetu se ne može ugoditi. Ali ja na primer hoću da me greju noću na -10 i da platim. Ovi koji neće da plaćaju veće račune slobodno mogu da ugrade kalorimetre na radijatorima, pa neka zavrnu noću ako će da se mrznu da ne bi plaćali.

    • Pera

      12:39 // 30. 11. 2018.

      Slazem se za kalorimetre, ali ...
      Na dva ulaza je stavljan jedan kalorimetar (oko 100 stanova). Da bi u svakom stanu na svakom radijatoru bio kalorimetar treba da pristane na to 75% vlasnika stanova. Cena ugradnje po stanu oko 200e.
      Pristali su preko 60% ali ipak nije dovoljno da se ugrade kalorimetri. Tako da .... samo nek greju 24h na 100 stepeni... sve ce to narod platiti.

  • mila

    14:03 // 29. 11. 2018.

    Prvo se bunite sto i nocu nemate komfor u vidu grejanja po stanovima, a onda kada se najavi da je to u planu opet se pobunite, jer, za boga, odrazice se na racun! Jok, nego ce neko da Vas greje za dz? Mozete li da se usaglasite sami sa sobom, sta uopste zelite, kada je o grejanju rec?

  • Maja iz kraja

    13:37 // 29. 11. 2018.

    Nepotrebno! Nikad bilo, pa ne znam zašto sad. Očigledno im nedostaje para za neke druge stvari, pa ajd sad grejemo noću. Baš me zanima koliki računi će da dođu. Da smo normalna zemlja u kojoj nema muljana ovo ne bi bila ni vest, to bi se podrazumevalo.

    • Марко

      14:45 // 29. 11. 2018.

      У неким местима у Војводини ово је пракса деценијама уназад и није сензационална вест. Због одржавања система. Просто, много се више исплати да се преко ноћи држи грејање на неком минимуму али довољном да не дође до кварова, пуцања...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: