Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:27, 1. 2. 2022.

| Servisne informacije

I niški Vodovod nudi mogućnost otplate dugova na 60 rata

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
vodovod
Otplata na rate; foto: JKP "Naissus"

Pored Objedinjene naplate i Javno-komunalno preduzeće Naissus nudi korisnicima otplatu dugova na 60 rata. Ugovore o reprogramu građani će moći da sklope od 1. februara do 30. aprila, a onima koji dug vrate odjednom biće otpisana kamata.

Odluka je usvojena na sednici Gradskog veća, a građani će moći od danas, pa sve do kraja aprila da zaključe ugovor o priznanju duga i otplati na rate, a kako navode iz Vodovoda, nije bitno kojoj kategoriji potrošača pripadaju.

Korisnici koji imaju neizmirene obaveze za pružene usluge isporuke vode, kanalizacije i doprinosa za vodu, a kojima je JKP "Naissus" Niš samostalno obračunavalo i neposredno dostavljalo zaduženja, moći će da sklope ugovor za oplatu nastalog dugovanja koje se pored navedenih usluga preduzeća može odnositi i na rešenja o izvršenju, pravosnažne presude i obaveze po osnovu ranije zaključenih ugovora bez obzira na vremenski period - navode iz Vodovoda.

Dodaju da se dugovanja mogu izmiriti u najviše 60 jednakih mesečnih rata za fizička lica (domaćinstva), dok je za ostale kategorije potrošača maksimalan broj jednakih mesečnih rata 24.

Više informacija zainteresovani mogu da dobiju u prostorijama Sektora trgovine JKP "Naissus", u Ulici Kneginje Ljubice ili pozivom na brojeve 502 729 i 502 758.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Zastarelost duga

    20:19 // 2. 2. 2022.

    Zgradama nalaze navodne dugove iz 2010.godine!!!? napreDNO

  • Seljak

    16:09 // 2. 2. 2022.

    Iz insajderskog pouzdanog izvora čujem da su najveći dužnici rukovodioci Naisusa, zatim bivši gradski većnici i političari, tek onda privatne siledžije i preduzetnici.

  • B.A

    20:04 // 1. 2. 2022.

    Armoniko zaposli te SNS ti izgleda nista ne radiš.Dokle više za nerad da primas platu.Od Maja teško.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: