Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:34, 18. 7. 2023.

| Servisne informacije

I ulica Blagoja Parovića u Nišu dobija "dekorativno-zaštitnu" ogradu

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Zaštitna ograda Blagoja Parovića
Počeli radovi u Ulici Blagoja Parovića na postavljanju ograde; foto: JV / N. Đ.

Skoro dve nedelje od kada su krenuli radovi na postavljanju zaštitne ograde na Vizantijskom bulevaru u Nišu, od utorka, 18. jula počeli su radovi na postavljanju ograd i u Ulici Blagoja Parovića, čime su nastavljeni radovi započeti pre godinu dana kada je skoro ceo Bulevar Nemanjića ograđen.

Na sajtu Parking serivsa preko kojeg obaveštavaju građane o planiranim radovima, objavili su da će krenuti radovi na postavljanju zaštitne ograde, a radnici su već od jutros na terenu. Deo ograde na početku ulice, odmah nakon kružnog toka već je postavljen, a saobraćaj se u tom delu odvijao sporije.

Ulica jeste postala jedna od prometnijih od kada se otvorila Delta, ali ovo je i dalje mala ulica i mislim da ograda, koliko god je nazivali “dekorativnom”, neće lepo izgledati. Slažem se da bi trebalo više voditi računa o bezbednosti u saobraćaju, ali mislim da ovo nije adekvatno rešenje - rekao je Nišlija.

Ograda je od početka naišla na podršku i negodovanje građana, a deo od pijace "Boško Buha" do kružnog toka kod Lidla prvi je dobio ogradu.

Avgusta prošle godine ograda je postavljena i na razdelnom ostrvu od kružnog toka na raskrsnici Bulevara i Vojvode Mišića do početka Bulevara, a svoj nastavak je dobila kod pijace na Trošarini. Na Vizantijskom bulevaru sklonjeno je ukrasno žbunje koje je prethodnih godina bilo na razdelnom ostrvu kod Rode, nekadašnjeg Merkatora, čime su počeli radovi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vlada

    08:08 // 22. 7. 2023.

    Dobro,kvaka mozda nije od gvožđa,a ograda ?

  • Nišlijka

    13:13 // 20. 7. 2023.

    Mogli bi da zasade zelenilo da ograda zaista bude dekorativna i ekološka, a ne da isijava kao radijator uz sav beton koji je oko nas.

  • ннн

    10:22 // 19. 7. 2023.

    Баш њу брига за безбедност грађана, само су лични интереси битни!!! Докле више???

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: