Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:00, 30. 12. 2015.

| Servisne informacije

Izmena saobraćaja zbog dočeka Nove godine

Autor:M. V. Izvor:Južne vesti
centar
Centar zatvoren (crveno), saobraćaj se preusmerava (zeleno)

Centar Niša će biti zatvoren za saobraćaj zbog dočeka Nove godine na Trgu kralja Milana, pa će tako sve do tri ujutru gradski autobusi ići izmenjenom trasom. Izmena saobraćaja i na Paliluli.

31. decembra od 20 sati do 3 ujutru saobraćaj će biti potpuno obustavljen u ulicama Generala Milojka Lešjanina i Vožda Karađorđa, pa će autobusi na linijama 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 13, 14, koje idu od Ureda ka Sudu, ići preko Trga kralja Aleksandra, Trga Pavla Stojkovića, Ulice cara Dušana, Sinđelićevog trga do raskrsnice kod Suda i dalje redovnom trasom.

U smeru od Suda ka Uredu autobusi na linijama 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 13 ići će od raskrsnice kod Suda, preko Trga Nikole Pašića do Trga kralja Aleksandra i na dalje redovnom trasom - kažu iz Direkcije za gradski prevoz. 

Prigradski autobusi sa brojevima 18, 19, 20, 20L, 21, 21L, 22, 23, 23L, 23K, 37 koji idu ka prigradskoj autobuskoj stanici, kada stignu do Suda skrenuće u Ulicu Stefana Prvovenčanog, pa će preko Mosta mladosti ući u Bulevar Nikole Tesle, a potom i u Ulicu Aleksandra Medvedeva do Bulevara 12. februar.

U odlasku sa prigradske, autobusi će biti preusmereni na isti način u suprotnom pravcu.


Izmena reda vožnje i na Paliluli

Iz Direkcije za gradski prevoz najavljuju da će saobraćaj biti izmenjen i na Paliluli, kako zbog dočeka Nove godine kod Palilulske rampe, tako i zbog završetka radova u Episkopskoj ulici.

palillula Saobraćaj se preusmerava preko Stanoja Bunuševca (zeleno)Linija broj 8, u smeru od Novog groblja do Gabrovačke reke će, počev od 30. decembra u 12 sati do 1. januara u 17 sati na raskrsnici Vojvode Gojka i Njegoševe, ući u Njegoševu, pa preko Ulice Stanoja Bunuševca do Ulice Dušana Popovića i dalje redovnom trasom. Nakon 17 sati, saobraćaj će biti normalizovan.

U skladu sa završetkom radova na rekonstrukciji Episkopske ulice, a imajući u vidu izmenu režima saobraćaja u zoni Palilulske rampe zbog proslave Nove godine, trasa linija javnog gradskog prevoza broj 8 Novo Groblje – Gabrovačka Reka i linije 34 (kružna) biće izmenjene.

Autobusi na ovoj liniji koji idu ka Novom groblju će od prvog polaska 30. decembra do 31. decembra u 15 sati ići Episkopskom ulicom. Od 15 sati do 1. januara u 4 ujutru ići će od raskrsnice ulica Dušana Popovića i Episkopske i zatim ulicama Stanoja Bunuševca i Njegoševom, a potom redovnim putem.

Od 4 ujutru saobraćaj će biti vraćen na uobičajeni raspored.

I kružna linija broj 34 će od 30. decembra u 12 sati do 1. januara u 17 sati biti preusmerena na sledeći način: u smeru ka Gradskoj bolnici, nakon Ulice Branka Radičevića, ići će Njegoševom i Stanoja Bunuševca, pa nakon Ulice Dušana Popovića redovnom trasom. U smeru ka Železničkoj stanici, “kružni” autobus ići će istim putem u suprotnom smeru.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: