Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:22, 19. 10. 2023.

| Servisne informacije

Izmene u gradskom prevozu zbog radova na pružnim prelazima

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
pruga, prelaz, radovi
Radovi na pružnom prelazu kod Apelacionog suda, do kraja meseca i na drugim; foto: S. V.

Zbog rekonstrukcije pružnog prelaza kod Apelacionog suda linije gradskog prevoza koje idu preko Obelićevog venca, danas, 19. oktobra, do 18 sati, preusmerene su ka Trgu Kralja Aleksandra. Isto će biti i u petak, ponedeljak i utorak, a do kraja meseca radiće se i pružni prelaz na Trošarini i u ulici Dimitrija Tucovića pa će i tu biti privremenih izmena trasa javnog gradskog prevoza.

Direkcija za javni prevoz Grada Niša saopštila je da se linije koje se kreću redovnom trasom ulicom Vojvode Putnika, pored Apelacionog suda i dalje ulicom Obilićev venac privremeno preusmeravaju 19, 20, 23. i 24. oktobra.

U smeru ka Trgu Kralja Aleksandra, redovnom trasom ulicom Vojvode Putnika do Trga Mije Stanimirovića, a zatim izmenjenom trasom levo pored Trga Mije Stanimirovića (pre parka), nadalje ulicom Jovana Ristića do Trga Kralja Aleksandra i nadalje redovnom trasom - navode iz Direkcije.

U smeru ka Bubnju, ići će redovnom trasom do Trga Kralja Aleksandra, a dalje izmenjenom trasom ulicom Jovana Ristića, preko pružnog prelaza prema ulici Dimitrija Tucovića, zatim skretanjem ulevo pored Trga Mije Stanimirović, onda desno u ulicu Vojvode Putnika i nadalje redovnom trasom.

Pružni prelaz u ulici Marina Držića na Trošarini radiće se u četvrtak, 26. oktobra, i petak, 27. oktobra, pa će tada linija 13 ići samo do Ćele Kule.

Pružni prelaz u ulici Dimitrija Tucovića radiće se 30. i 31. oktobra pa će sve linije koje koriste taj prelaz biti preusmerene, a izmenjene trase mogu da se pogledaju na sajtu Direkcije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • SSS

    22:20 // 20. 10. 2023.

    E pa sad mora da se prizna, završili za jedan dan, prosto neverovatno, ali jesu.

  • Гага

    17:46 // 19. 10. 2023.

    Боже,колико идиота,мизамтропи и Малициозних типова живи у овом граду?! Раније то није било тако...одакле се"довукоше"?!?Све то,да се "најури"!
    .

    • Lilika

      18:28 // 19. 10. 2023.

      Tačno gospođo, treba početi od tebe!

    • Гага

      18:55 // 19. 10. 2023.

      ...а,што не од тебе,граду Лилика?!

  • Srecko Sojic

    17:44 // 19. 10. 2023.

    Pred svake izbore rade se pruni prelazi u nisu to malo da zagolicaju gradjane nisa da ce mozda izmestiti prugu aki do tad malo prelaze da srede da gradjani lakse prelaze
    Do sada u zadnjih trideset godina kolko su pare potrosili na krpljenje pruznih prelaza mogli su da izgrade prugu van nisa

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: