Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:47, 10. 6. 2013.

Izmene u saobraćaju zbog "Trke kroz Srbiju"

Trka-kroz-Srbiju.jpg

Zbog 53. međunarodne biciklističke trke "Kroz Srbiju", čija prva etapa 11. juna u 16 sati počinje sa Trga kralja Milana u Nišu, od 14 do 16 sati biće zatvoren saobraćaj od Ureda do Suda.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • zoran

    20:47 // 10. 6. 2013.

    Dajte i gradonacelniku jednu biciklu,da se provoza gradom.Mozda vidi u kakvom mu je stanju grad i kako mu sugradjani zivi.

    • sale

      23:31 // 10. 6. 2013.

      U gradu je odlicno! Radikalska vlast radi svoj posao fantasticno i polako se vracamo na onaj standard koji smo imali '92 i '93, pre nego sto su "zute stetocine" napale na srbiju...

    • Milan

      07:32 // 11. 6. 2013.

      Zorane, zaboravio si direktora Direkcije za izgradnju grada. I on da provoza malo bicikl i vidi kakve su nam ulice ali cim izadje iz sireg centra grada obavezno da mu obezbede "mountain bike"! :)

  • zlatanovic srdjan

    16:40 // 11. 6. 2013.

    Kako misle orgzinatori trke i gradske vlasti za ljude koji su se zatekli U Disu u kupovini da odu svojim kucama Cekacemo DO 19 h SRAMOTA!!!!!!

  • predjo

    21:22 // 11. 6. 2013.

    Najavljena maršruta i satnica su ispoštovane i svako je mogao da planira, ko je hteo. Ne smetaju Vam konji i go...a po ulici ali manifestacija opšteg interesa da. A onda da okrpite i gradonačelnika...

  • Realista

    17:41 // 11. 6. 2013.

    Grad je bukvalno blokiran. Grad je uzduž podeljen i bukvalno ne možeš da pređeš sa jedne na drugu stranu. Samo auto putem. Svi mostovi su blokirani. Ovo je danas prava noćna mora!

  • Marijan Gacik

    18:06 // 11. 6. 2013.

    Da li neko u ovom gradu ko brine o saobraćaju ima i malo mozga kada se organizuju manifestacije slične današnjoj biciklističkoj trci ?!

  • Marijan Gacik

    18:10 // 11. 6. 2013.

    Bez ikakvog plana, reda i informacija građanima se zatvaraju ulice i pravi kolaps za kakav bi neko konačno trebao da odgovara !?

  • maskaroni

    17:09 // 11. 6. 2013.

    Takav kolaps u saobracaju napravljen, trka opravdala ocekivanja blokirati grad i ljude koji se nalaze u njemu koji se eto vracaju sa posla. Alo da li imate malo pameti trke se organizuju vikendima.

  • Znajisha

    19:50 // 11. 6. 2013.

    Bas detaljan opis izmena u saobracaju. E zato mi nikada necemo da budemo grad. Grad ovo ne bi dozvolio. VOdili ljubav tjar i vajda i napravila se steta.

  • aleksandar zivkovic

    20:39 // 11. 6. 2013.

    Danas sam putovao od Bubnja do Durlana sat i po.Zatvoren je bio centar,ceo bulevar,kao i od trosarine premA N.Banji.Policajac mi kaze "Ma pogresili nesto oko zatvaranja ulica"

  • Aleksandar Zivkovic

    20:40 // 11. 6. 2013.

    Ljudi koji su isli iz Knjazevacke prema Merkatoru sacekala je barikada na kruznom toku i tako su ih zaustavili tu da cekaju

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: