Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:30, 23. 12. 2021.

| Servisne informacije

Kamion zaglavljen ispod podvožnjaka kod Novog Sela, saobraćaj u prekidu

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
podvoznjak
Blokirao soabraćaj; foto: M. L.

Saobraćaj na samom ulazu u Novo Selo trenutno je u prekidu jer je, kažu u niškoj policiji, kamion udario u podvožnjak i blokirao taj put. Dok se vozilo ne ukloni, policija savetuje vozače da koriste zaobilazni put.

Više puta se do sada dogodilo, a večeras opet. Iako na tom delu puta postoji znak za nadvožnjak, vozač kamiona je smatrao da može da prođe, što se ispostavilo kao loša procena.

Nije bilo povređenih, nastala je materijalna šteta - kažu u policiji.

Ipak, vozilo je i dalje zaglavljeno, pa se vozačima koji tuda prolaze savetuje da koriste zaobilazni put koji je nešto duži.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Радивоје Ракић

    15:33 // 24. 12. 2021.

    1989 дошао сам са вишедневног пута! Ангажовао возача који је повремено возио код мене. Пошли смо тегљачем за Ниш по полуприколицу. Легао сам да спавам у камион из Блаца. На 150-200 метара сам подигао главу и почео да вичем кочи, кочи бре. Када ја стао, возач се ударио у главу и питао ме како си се пробудио на време? Инстинкт и искуство и када спавате је присутан ако савесно то радите.

  • Pružni radnik

    08:37 // 24. 12. 2021.

    Sredio bi to AV nego započeo brzu prugu od Međurovo prema Leskovac pa je podvožnjak ispao iz plan,al će bude za jedno 50 god.kad izmešta prugu iz Niš!

  • Dr

    02:50 // 24. 12. 2021.

    U normalnim okolnostima ispred nadvoznjaka sa jedne i druge strane trebao bi da stoji horizontalni znak sa lancima preko kolovoza za proveru visine,i naravno vise upadljivih znakova a ne samo po jedan onako neprimetan!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: