Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:11, 22. 4. 2024.

| Servisne informacije

Kiša i pljuskovi sutra na jugu Srbije, razvedravanje tek za vikend

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
Kišobran KOSTA 23
Posle podne i uveče obilnije padavine; foto: Aleksandar Kostić

Pretežno oblačno vreme, povremeno sa kišom i pljuskovima biće sutra u Nišu, a slično vreme očekuje se i u ostalim mestima na jugu Srbije. Posle podne i uveče moguće su obilnije padavine.

Kako navode iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda, tokom noći ka utorku naoblačenje sa kišom i lokalnim pljuskovima zahvatiće južne krajeve Srbije.

Veća količina padavina očekuje se u drugom delu dana i to posebno u južnim i istočnim predelima naše zemlje - najavljuju iz RHMZ.

Najniža temperatura u Nišu biće 7 stepeni, a najviša oko 15, koliko će biti i u Leskovcu. U Pirotu i Vranju najviša dnevna temperatura biće 14 stepeni, a u Prokuplju stepen niža.

Do četvrtka, 25. aprila, umereno do potpuno oblačno, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima, ponegde uz mogućnost grmljavine, a na visokim planinama u toku noći ili u jutarnjim satima sa snegom. Zatim pretežno sunčano i postepeno toplije, a samo se još u petak, 26. aprila, u brdsko-planinskim predelima, uz promenljivu oblačnost, ponegde očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak - kažu meteorolozi.

Za poslednji vikend u aprilu ne prognoziraju kišu, ali za prvomajske i uskršnje praznike najavljuju i kišu i grmljavinu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: