Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 23. 5. 2017.

| Servisne informacije

Krajem maja i početkom juna zaprašivanje protiv komaraca u Nišu

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Komarac sisa krv ilustracija
Parkovi i drvoredi u celom gradu će biti zaprašivani; ilustracija: flickr/Gilles San Martin

Kako je najavljeno, u Nišu će ekipe Doma zdravlja zaprašivati protiv komaraca od 26. maja do 2. juna, svakog jutra od 4 sata.

Oni mole građane da ne ometaju ekipe dok zaprašuju, a pčelare da zaštite pčele, s obzirom na to da sredstvo kojim se uništavaju odrasli komarci ima isto dejstvo i na njih.

Dezinsekcija će početi 26. maja u Niškoj Banji i izletištima na Kameničkom visu, sledećeg dana u naselju Gabrovac i na Bubnju, dok će 3. dana zaprašivati širi centar grada, prema Parku Čair. Za 30. maj planirana je akcija na Bulevaru Nemanjića i u Duvaništu, zatim na Panteleju, Durlanu i u Donjoj Vrežini. Pretposlednjeg dana zaprašivaće se oko niške Tvrđave, a za kraj su ostavljena naselja oko Glavne železničke stanice.

Ove godine, za dezinsekciju je zadužen niški Dom zdravlja, jer su, kako su rekli u Sekretarijatu, dali najbolju ponudu na tenderu.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi sledeći dan kada vremenski uslovi pogoduju za izvođenje tretmana - kažu u Domu zdravlja.

Lokacije i datume na kojima je najavljeno zaprašivanje možete pogledati ovde, a dodatne informacije mogu se dobiti na telefone: 018/503-605, 018/503-599, 018/503-586.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: