Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:41, 5. 5. 2020.

Krenuo međugradski prevoz na jugu Srbije, obavezno nošenje maski i rukavica

Autobuska stanica Leskovac Maske i rukavice obavezne; Ilustracija; Foto: B. A.

Nakon pauze od skoro 2 meseca, autobuske linije iz Leskovca, Vranja, Pirota i Prokuplja do ostalih gradova i opština u Srbiji, krenule su sa radom. Do kraja nedelje krenuće sa radom i linije gradskog i prigradskog prevoza, a u prvoj fazi ublažavanja mera, uvedenih kako bi se sprečilo širenje virusa korona, ovim linijama moći će da se voze radnici. Putnici su u obavezi da nose maske i rukavice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Morate da pocistite autobuse!

    14:26 // 5. 5. 2020.

    Smatram da je krajnje vreme da pocnete da odrzavate redovnu higijenu u autobusima kako gradskim tako i prigradskim valjda je korona ucinila da se zapitamo u CEMU SE NAROD PREVOZI I STA MISLITE kako dalje nije samo da punite djepove od naplate mesecnih kartica morate da PRUZITE ADEKVATNU USLUGU spocetka godine bilo je polovnih autobusa udjes unutra of mucnog mirisa ni pet sekunde nemoze da se dise

  • tigrovac babusnica

    15:20 // 5. 5. 2020.

    Polovina radnika ne nosi maske pravilno,dva sefa na 50 radnika ne moze da iskontrolise situaciju.Dobijamo tri maske za 8h,kvalitet ocajan,sa trecom moramo da izadjemo na kapiju i da se sutradan vratimo.Svi znamo da se hirurske maske po skidanju bacaju a mi u tigru ih cuvamo.Sumnjam da je i pogon dezinfikovan,iako su lepili nalepnice "dezinfikovano".Izmedju smena nema pauze da se izluftira pogon.

  • Mara

    18:06 // 5. 5. 2020.

    Teško nama

  • NIŠLIJA

    18:09 // 5. 5. 2020.

    KANIS raste u ozbiljnu kompaniju ,nemam pojma ni koje vlasnik ali ima autobuse a i vozače za desetku.Jako brzo ako ovako nastave preuzeće sve putnike na jugu a i mnogo naših nišljija se vozi njihovim autobusima.Čisto ,novo,bezbedno.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: