Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:28, 27. 5. 2020.

Mesec dana će biti izmenjen saobraćaj zbog uređenja Pantelejske ulice

radovi na putu foto kabinet ni.rs Radovi narednih mesec dana; ilustracija; foto: ni.rs

Od Ulice Kosovke devojke do Vojvode Mišića u Nišu biće izmenjen saobraćaj narednih mesec dana, do 26. juna, kažu u Direkciji za izgradnju, jer će se sanirati deo Pantelejske ulice.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    13:54 // 27. 5. 2020.

    Biće kao i do sada bitno je da se nešto radi

  • Pera

    09:09 // 27. 5. 2020.

    Direkciji za izgradnju grada Niša treba mesec dana za rekunstrukciju 300m puta? Pa to u Japanu urade za jednu noć! Sramota sa čime se ovi neradnici i prevaranti hvale! Jel imate ti vi obraz, imate li kući ogledalo da se nekada pogledate i postidite se!

    • MilosNis

      11:09 // 27. 5. 2020.

      Ma da li ima 300m uospste? Kakva bruka, sramota, nestrucnost i neznanje prosto izivljavanje nad gradjanima Nisa. Ejjjj mesec dana da se radi ovoliko mali deo visoko ferkventne saobracajnice, a znajuci direkciju ovo ima da se otegne na 3 meseca najmanje! Ne znam sta smo Bogu zgresili da nas ovako kaznjava???

    • Ouzo

      12:53 // 27. 5. 2020.

      Ne zaboravi da su angazovani za izbore ! Menadzment groznicavo obilazi novu kandidatkinju za gradonacelnicu u cilju da se uslihta,jer su postavljeni od Bulatovica ! Nema se vremena za gradilista, nedzor...Bice tamo,oktobra,pa sledi kopanje posle asfaltiranja,pa opet asvaltiranje !

    • Deda Rade

      16:21 // 27. 5. 2020.

      Direkcija...,kako to kriminalno zvuči, grad im uređuju "investitori", evo primera kod studeničke, pomeri ulicu i zgradu sagradi.

    • Branko

      12:38 // 28. 5. 2020.

      Javite mi kad asfaltiraju da dođem da kopam za cevke!

  • Jovan

    15:50 // 27. 5. 2020.

    Ah da, cuveno predizborno asfaltiranje. Tacnije predizborno pocinjanje radova, zavrsavanje bas pred izbore, a onda sledi postizborna popravka puta.

  • Naissus

    12:51 // 28. 5. 2020.

    Mesec dana za 1km?? Znaci, grad nece da se sredi jos oko 3 veka, prateci njihov proracun. Sta ces ... brze, bolje, naprednije

  • Marko

    23:02 // 27. 5. 2020.

    Pa normalno kad rade ukupno trojica, sa lopatama i pijucima ko u kameno doba. A ta trojica zaradjuju za trideset džabalebaroša što legaju u Direkciji. U normalnom svetu je obrnuto, pa ostane i za neku mašinu tipa grebalice, pa se sve odradi u jednom koraku i 300m bude gotovo za jedan dan. Ja lično video u Grčkoj, ulica gotova za jednu noć. Ej, jedna Grčka, pa opet svetlosnim godinama ispred nas.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: