Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:40, 25. 7. 2022.

| Servisne informacije

Mnoga sela i naselja u Nišu danas bez vode

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Nestašica vode, nema vode
Do 15 sati nestašica vode; foto: JV / Ljubica Jocić

Zbog kvara na vodovodnim mrežama u Ulici Generala Černjajeva, Gornjem Matejevcu, Berčincu, Niškoj Banji, Prvoj Kutini, Jelašnici, Mramorskom brdu, delu sela Mramor, Batušinačkom putu i putu za Aleksandrovo, građani ovih naselja i sela neće imati vodu do 15 sati, kažu iz Javnog komunalnog preduzeća Naissus.

Zbog radova na popravci kvara u Ulici Generala Černjajeva moguć je prekid vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati, kažu iz Naissusa.

Voda na ulici, nužan je iskop malim bagerom u Retgenovoj ulici, kod broja 8. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 17 sati u Rentgenovoj ulici - kažu iz Vodovoda.

Kvarovi su zabeleženi i na vodovodnoj mreži u Balkanskoj ulici u Gornjem Matejevcu na više lokacija, pa je potrebno raskopavanje i u ovom selu neće biti vode do 15 sati.

Kvarovi su na vodovodnoj mreži na Batušinačkom putu i putu za Aleksandrovo, nužno je raskopavanje. Zbog ovih kvarova doći će do prekida vodosnabdevanja na ovim putevima kao i u Mramorskom brdu i delu sela Mramor do 15 sati - kažu iz Naissusa.

Kvar je na vodovodnoj mreži na izlazu iz sela Berčinac prema selu Paljina, kažu u Naissusu, pa će, zbog radova na popravci vodovodne mreže, doći do prekida vodosnabdevanja u ovim selima do 15 sati.

Ekipe će izvoditi radove na popravci priključnih veza u ulici Ivana Gorana Kovačića u Niškoj Banji, u Prvokutinskoj i ulici Alekse Šantića u Prvoj Kutini kao i u zaseoku Hanovi u selu Jelašnica - kažu iz Vodovoda.

Zbog ovih radova, građani u navedenim ulicama, neće imati vodu do 15 sati.

Iz Vodovoda dodaju da se, na osnovu odluke Gradskog štaba za vanredne situacije, otpremaju auto-cisterne za snabdevanje stanovništva pijaćom vodom u selima Malča, Jasenovik, Radikina bara i Sićevo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Smuk II

    20:17 // 25. 7. 2022.

    Ma , nema da me iznenadi ako počnu da šalju cisterne s' vodu i u Gornju i u Donju Studenu !

  • Бата Рака из Ниш

    11:15 // 25. 7. 2022.

    У Нишу на Х места изворишта - Триглавска, Игманска...
    Већ месецима.
    Прави потоци протраћене чисте воде.
    Нема ко да поправи.
    СНС стручњаци.

  • Podpresednik za vodu u Petlovac

    10:10 // 25. 7. 2022.

    Kako to u sezoni najvećih vrućina toliko kvarova, pa nije to elektrika da se preoptereti? Zimi se znači vodovod ne kvari, jer se verovatno zaledi!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: