Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:39, 19. 8. 2022.

| Servisne informacije

Na Apelovcu bez vode do 20 sati zbog radova u Igmanskoj

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
nestanak vode
Na Apelovcu radovi do 17 sati; foto: JV / Ljubica Jocić

Pored najavljenih radova, nastao je i kvar u Igmanskoj ulici, kažu u Javno komunalnom preduzeću Naissus, pa će vodosnabdevanje u ovoj i okolnim ulicama biti u prekidu do 20 sati. Tokom dana kružiće i dve auto-cisterne za snabdevanje žitelja pijaćom vodom, a zbog radova i građani Tome Rosandića, Branislava Nušića i Filipa Višnjića mogu da očekuju nestanak vode do 15 sati.

Muke građana Apelovca koje traju već mesec dana se nastavljaju. Kako kažu iz Vodovoda, nastao je i kvar tako da je prekid u snabdevanju vodom trajao duže od najavljenog.

Danas se nastavljaju radovi u Igmanskoj ulici i zbog prevezivanja priključnih veza i priključenja vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 20 sati u Igmanskoj i moguć prekid u okolnim ulicama: Đorđa Krstića, Šabačkoj, Kopaoničkoj, Krste Đorđevića, Trsteničkoj, Apelovac, Gabrovačkoj, Avalskoj, delu Triglavske, i delu Dušana Popovića. Tokom dana u pomenutim ulicama kružiće dve auto-cisterne za snabdevanje žitelja pijaćom vodom. Radovi su obimni, nastavljaju se u narednih deset radnih dana, sa prekidom vodosnabdevanja u vremenu od 8 do 15 sati - kažu iz Vodovoda.

Obavljaju se radovi na prevezivanju vodovodne mreže u Čairu, na uglu ulica Tome Rosandića i Branislava Nušića, dodaju iz Vodovoda,

Prema najavi, nastavlja se tehnološki postupak od prethodnog dana zbog čega je u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Tome Rosandića, Branislava Nušića i Filipa Višnjića.

Teks je izmenjen nakon novih informacija iz vodovoda.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Стовна &Тестија

    17:26 // 19. 8. 2022.

    Фатише коло нишке девојке - стовне,тестије,ибрици,обрамке,кобилке - ладна вода на палилулску чешму,оратење,спровод,бегенисање и .....Пуста младос,сал едн дн да се врне.

  • Maja

    15:40 // 19. 8. 2022.

    Počnite da radite u dve smene. Na 35 stepeni ostavljate ljude bez vode skoro ceo dan!

    • Zlobnik II

      16:11 // 19. 8. 2022.

      @Maja : "Skoro" ... pa to nije b'š ceo dan! Ma, vidiš da su to nenormalni čoveci !

  • Бата Рака из Ниш

    10:53 // 19. 8. 2022.

    Скадар се довршио, за Игманску несам сигуран!

    • Smuk II

      14:21 // 19. 8. 2022.

      @Бата Рака... : Mani me, pobratime s' Igmansku ! "Igmanski marš" je organizovan zato što je drug Tito volEo da pije whiskey sa "Hledom"!
      A, vi ne možete bez vodu!Što si ne pijete čis' whiskey? Ali,ako Ristivoje ne mož' da pije čis' whiskey - sažaljevam slučaj! A , kol'ko znam i ovce vole da piju whiskey i poubavo mlekó davaju! Sve zavisi od ispašu... kakó gi "predvodnik" naučio! A, naučio gi !

    • Бата Рака из Ниш

      15:09 // 19. 8. 2022.

      Цевчи Ристивоје не мог га пратим.
      Воли он из фриз олађену сливу не требе му хлед тј. вода. И ја се трудим, помагам му, ни Ричард Бартон од Сутјеску нам није раван!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: