Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:39, 21. 2. 2022.

| Servisne informacije

Nastavljen karavan i obećanja gradonačelnice Niša, na redu je naselje 9. maj

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
273965827_649883883005330_1707545661619496610_n
Nova obećanja; foto: V. P.

U Pločničkoj ulici u niškom naselju "9. maj" počela je izgradnja vodovodne mreže, a za to je iz gradske kase opredeljeno oko 30 miliona dinara. Iz Grada obećavaju da je to je prva od deset ulica koje će dobiti novu mrežu u narednom periodu.

Karavan gradonačelnice Dragane Sotirovski nastavlja sa radom, a o novim obećanjima nadležni su govorili u Pločničkoj ulici gde je počela izgradnja vodovodne mreže u dužini od 2.300 metara. Radovi koštaju oko 30 miliona dinara, a u narednom periodu će, kako kažu, biti i u drugim ulicama u jednom od najvećih niških naselja.

Mi počinjemo danas izgradnju vodovodne mreže u 10 ulica koje smo dogovorili sa savetom građana na jednom od tih sastanaka koji smo imali u Gradskoj kući na prijemu građana. Idemo jedno po jedno, neće moći sve u ovoj godini, ali najvažnije da se od nečeg krene - rekla je Sotirovski.

Da ima mnogo problema u naselju "9. maj" potvrđuju i meštani, ali i predsednik Opštine Palilula Bratislav Vasiljević. Međutim, kroz predizborne slogane SNS-a poručuje da će oni biti rešeni. karavan Karavan; foto: V. P.

Ovo je jedno od najvećih naselja i možda sa najvećim brojem problema, počev od infrastrukturnih gde danas krećemo sa izgradnjom vodovodne i kanalizacione mreže u Pločničkoj ulici, pa do problema koji imaju sa grobljem, sa parkiranjem, ali ja moram da naglasim da sve moramo zajedno da uradimo...Mnogo je bilo obećanja, mnogo je bilo priče, međutim ovde će dela pokazati upravo ono već za koji mesec šta su uradili - kaže Vasiljević.

Podsetimo, "svojevrstan karavan" je najavljen 24. januara, a zvanično je krenuo 1. februara izveštajem na gradskom sajtu o poseti nekoliko niških ulica.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    18:35 // 21. 2. 2022.

    Setili se napokon da dođu u 9. maj, a problema koliko hoćeš... do guše.
    Stvarno, šta ste radili čitavu deceniju?

  • Petar

    17:05 // 21. 2. 2022.

    Nama u Vinogradarskoj srušiše ograde pre 4 godine, niti napraviše ulicu, niti platiše štetu. E to je vest za vaš karavan, baš da vidim šta ćete reći.

    • Neca

      19:36 // 21. 2. 2022.

      E moj komšija, nama u Lozničkoj je sve rešeno pravno imovinski, dobili smo i dozvolu, ušli na spisak od 200 ulica koje će da rade, i dobili ništa.

    • Torpedo

      23:34 // 22. 2. 2022.

      Sta da kazemo, glasaj ih opet, pa kukaj ovde !

  • N. J

    16:27 // 21. 2. 2022.

    Bez komentara, mnogo su providni, ali ima i lakovernih,.. Prodlozio bih adminima ovi sto glume neke mangupe sa ovim sel..im recima, naglaskom sta god je već, da im ne daju prostora za njihove glupe komentare.

    • Владета Понош

      17:02 // 21. 2. 2022.

      Кко бе пријатељу да ги не даду простор, мнозини се тој свиђа! Еве, сам ће си видиш кко ће пројдеш с тија коментар а како ће прођу селци, тој је демокрација. Мада ги и не знам на који мислиш!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: