Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 10. 6. 2023.

| Servisne informacije

Niš dobija dva nova taksi stajališta

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
taxi taksi stajaliste, foto jv ljubica jocic
Sada će postojati ukupno 185 parking mesta za taksiste; ilustracija; foto: JV / Ljubica Jocić

Umesto 28, kao što je do sada bilo, u Nišu će taksistima ubuduće biti dostupno 30 stajališta, sa ukupno 185 parking mesta, 12 više nego ranije, odluka je Uprave za komunalne delatnosti i inspekcijske poslove.

Jedno od nova dva stajališta biće na Bulevaru Svetog Pantelejmona, gde će biti osam mesta u visini brojeva od 83a do 87.

Novo stajalište, sa četiri parking mesta, planira se i u naselju 9. maj, u Ulici Toplički partizanski odred, na trotoaru pre raskrsnice sa Ulicom Vojnika Dragana Rodića.

Stare lokacije stajališta su u Ulici cara Dušana, dva u Nikole Pašića - kod Kalče i prekoputa Skupštine Niša, u zoni glavnog ulaza u Tvrđavu i u zoni Autobuske stanice u Đuke Dinić, ispred Pravnog fakulteta na Trgu kralja Aleksandra, kao i prekoputa Železničke stanice u Dimitrija Tucovića.

Stajališta ostaju i kod Učiteljskog doma, kod Doma zdravlja u Vojvode Tankosića iza raskrsnice sa Vojvode Mišića sa leve i desne strane, u zoni Trga Svetog Save, ispred pošte u Knjaževačkoj, u Zetskoj kod Kliničkog centra, pre raskrsnice sa Bulevarom dr Zorana Đinđića, na autobuskoj okretnici na Trošarini, ali i u Ulici Orlovića Pavla, pre raskrsnice sa Vožda Karađorđa.

Parkinzi za taksiste ostaju i na Novom groblju, kod pijace u Durlanu, kod okretnice u Niškoj Banji, kod ulaza u halu “Čair” u Ulici 9. brigade, u Episkopskoj nakon palilulske rampe, ka Trgu 14. oktobar, ispred ulaza u kompleks Bubanj, kod Aerodroma, kod OTC-a, ispred NIS-ove benzinske stanice na Trgu Pavla Stojkovića i kod ulaza u tržni centar Roda.

Na spisku su i dalje i taksi stajališta na parkingu UKC-a ispred glavnog ulaza, u Dušanovoj iza raskrsnice sa Vojvode Vuka, u Ulici Mladih, pre raskrsnice sa 7. juli i stajalište na prostoru Obilićev venac - Trg Pavla Stojkovića.

Najviše parking mesta za taksiste je na stajalištu u Vojvode Tankosića kod Doma zdravlja (16), a najmanje u Episkopskoj (2).

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Niks

    13:01 // 26. 7. 2023.

    Da li na nekom od tih stajališta postoji toalet , i zašto ne ?

  • Mikac

    23:21 // 11. 6. 2023.

    Nikad manje resursa (goriva) nisu trošili, a cene povećane!?! Drugo, ako ih oko sokolovo ne kažnjava, zašto blokiraju saobraćajne trake, npr kod Maxi-a u Durlanu, sede i čekaju, mrzi ih da popnu sva četiri točka na obeležena mesta??? Ko ih štiti?? Zakon je isti za sve i tačka! Da ne pričam što im je teško i migavac da uključe, to nikako(čast izuzecima).

  • Ivan Milovanović

    15:59 // 10. 6. 2023.

    A sto ih u Pasterovoj tolerisete? Neverovatno je kakvu gužvu prave svakog dana nikom nista, kao Divlji zapad

    • Nislija u neverici

      21:19 // 12. 6. 2023.

      Još preko ulice, kod ulaza u bolnicu, stanu, I blokiraju celu t traku...čekaju red, čitaju novine, piju kafu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: