Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:33, 5. 4. 2013.

Niš i dalje bez grejanja, radijatori mlaki

Toplana

Toplana još nije otpočela sa grejanjem na mazut i ne zna se kad će. Direktori odbijaju razgovor sa novinarima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Aleksandar-Nis

    13:19 // 5. 4. 2013.

    Placam RTS koji niti gledam, niti zelim da gledam... Sad placam i grejanje, a ne greju me... Sta je bre ovo???!!!

  • goxy

    13:16 // 5. 4. 2013.

    Nikad toplija zima,a nikad veće smrzavanje po stanovima nego ove grejne sezone...
    Bitno da su oni odobrili 140 miliona za obnovu Oficirskog doma,a vi drage Nišlije se smrzavajte,lomite kola po razorenim niškim ulicama,čekajte na isplate iz blokiranog gradskog budzeta po nekoliko meseci,šetajte po štrokavim i posečenim parkovima...Ne mogu dalje,samo sam se iznervirao sad...

    • Branko

      02:32 // 6. 4. 2013.

      @goxy
      Ma nije to problem sto nema gasa, gde je rezerva mazuta za ovakve situacije i sta radi sada 30 inzenjera u toplani, jel izmisljaju toplu vodu za prosecnu platu od 100.000din, nije moja izmisljotina sami su gradski funkcioneri priznali da je takvo stanje u toplani a videcemo i vodovod i EPS za koji mesec kada stanu kise. Zalosno ali istinito je da se dugogodisnji nerad,javasluk i kriminal u SVIM JAVNIM PREDUZECIMA (EPS,TOPLANA,VODOVOD,TRZNICA,GORICA,MEDIJANA,TELEKOM) lome preko ledja obicnih i siromasnih gradjana, karikaju se cene iz meseca u mesec, broj zaposlenih i kamate na dugove i jedino resavanje problema svaki direktor trazi u zaduzivanjima kod banaka koja opet gradjani otplacuju kroz svoje racune. Niko nece da otpusta viskove jer su potrebne glasacke masine i njihove porodice a sta da radimo svi mi koji smo vecina, cija smo mi glasacka masina?

  • Zoran Radojlovic

    13:21 // 5. 4. 2013.

    Pustili su grejanje da zagreju radijatore sada su 10 stepeni - napolju je toplije.Kako da uključe mazut kad ga nisu kupovali zadnje 3 godine,a pričaju da se teško prelazi na mazut-laž.Ko ovde koga laže,važno je da su dobili poskupljenje-ali to je samo za njhove plate-istina. za ovakva ponašanja neko treba da snosi odgovornost-da Banđur sa njegovim strčnjacima i stručnim analizama stanja u toplani-on je obmanuo građane.

  • jelena

    12:57 // 5. 4. 2013.

    Šta reći, sem ,,Trazili ste gledajte"!

    • Johny

      13:08 // 5. 4. 2013.

      Bas tako,bitno da se oni umuvali u funkcije

  • Mari Mari

    15:53 // 5. 4. 2013.

    A da li će umanjiti račune????
    Grejanje poskupelo, a radijatori hladni!!!!! Bruka, iz dana u dan sve veća!!!

  • ogorceni

    15:58 // 5. 4. 2013.

    Ne javljaju se na pitanja novinara jer ne znaju odgovor ili nisu trezni.E moj Milutine nije ovo firma za tvoj rang i Prosveta je bila izgleda mnogo. Neka te cuva tvoj oficir koordinator i ne brini.Uvedite i druge promasene investicije kao u Velikom bratu.Mozda odgovor zasto nema grejanja zna YugorosgaZ

  • слађана здравковић

    14:35 // 5. 4. 2013.

    Лука се макар јавио на телефон, а генерални директор није уоптште ни доступан. Подметнуо је да други повуку дебљи крај.

  • bocko

    00:48 // 6. 4. 2013.

    glavno da je kod mene u ulazu osvanulo obavestenje da ce kreteni prekinuti grejanje jer zaboga nekoliko stanova u zgradi ima dug za grejanje.pa sta ce jadni da iskljucite,kad ga i onako nema.ona toplana je leglo budala i bezmozgovica

  • violeta blagojevic

    20:51 // 5. 4. 2013.

    Pitam se samo gde su to mlaki radijatori? Kome redovno placamo grejanje, svaki suncani dan bez obzira na temperaturu grejanje se iskljucuje, a sada vec cetiri dana uopste nema grejanja. Hoce li racuni biti umanjeni za dane kada nije bilo grejanja i sta sada rade razni forumi za zastitu potrosaca i konacno sta radi Grad da zastiti svoje gradjane? Hoce li i nama koji uredno placamo racune pomoci da platimo elektricnu energiju koju trosimo za grejanje?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: