Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:57, 4. 4. 2013.

Niš i dalje bez grejanja

radijator.jpg

Gradonačelnik Niša naložio Toplani da otpočne sa grejanjem na mazut. Topli radijatori najranije u petak.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • ništa lično

    14:14 // 4. 4. 2013.

    Blagojeviću ne pravi se karijera blaćenjem,poluistinama,izvrtanjem reči.Ako sebe smatraš novinarom(da dobio si i "nagradu"???!!!)"unesi malo stila".

  • kiki miki

    22:10 // 4. 4. 2013.

    Sramota! ne placate racune ,menjate direktore a mi bez grejanja. Gospodinu Slavkovicu ne valja bivsa direktorka toplane, pa je zbog partijske promene vlasti smenjena.Ali da se zna da su gradjani iimali grejanje dok je ona bila direktor .

  • Boban

    11:25 // 4. 4. 2013.

    DUVANIŠTE ima grejanje......nema veze pucanje cevi gasovoda kod Orlovače sa nedostatkom grejanja u NIŠU,VEĆ NESPOSOBNOST DIREKTORA TOPLANE DA organizuju proces za koji su DEBELOOOOOO PLAĆENI.........

  • kutuzov

    11:15 // 4. 4. 2013.

    Koliko amaterizma u upravljanju tako ozbiljnim resursom kao sto je gradska toplana i zadatkom kao sto je grejanje gradjana.Kako je moguce da toplana ima tehnicku mogucnost za koriscenje i gasa i mazuta a da se makarjean dan u sezoni neispitafunkcionisanje onog drugog nego se sada onako lezerno konstatuje da uredjaj za mazut nije koriscen tri godine i sad je komplikovano prevesti toplanu na tu vrstu goriva?Nisam strucnjak za tehnicke mogucnosti toplane i unapred se izvinjavam ako sam neosnovano napao ljude iz toplane ali mi je neverovatan taj podatak o tri godine ne koriscenja sistema makar radi konstatovanja funkcionalne ispravnosti

  • Kursula

    11:59 // 4. 4. 2013.

    Ejjjjj njima treba dva dana da predju na mazut, koja ste vi bagra nesposobna.A poslacete nam redovne racune.Pa bre necu da vam platim ovaj mesec.Niste mi pruzili uslugu valjano i ovaj mesec nema para prosto i jednostavno.

  • Dragan

    12:15 // 4. 4. 2013.

    A zasto nije radio 3 godine? Zar ne treba da bude u pripravnosti kao alternativa? Vise od pola grada nema grejanje i vas briga? Ovde neko treba da podnese ostavku ili ste isti kao zuti!!!

  • KARAđorđe

    17:37 // 4. 4. 2013.

    "Čemu služi menadžment toplane"....pa kako čemu,da sluša šta im gradonačelnik kaže...pa gde smeju sami da odluče o nečemu.Verovatno ne smeju bez konsultacije gradonačelnika ni ubruse da nabave....jad,tuga,čemer

    • JG

      08:09 // 5. 4. 2013.

      Misliš dok gradonačelnik ne izda "naredjenje", ništa od ubrusa!? A možda ubrusi i stignu ako zamenik gradonačelnika "da nalog"

  • Zagor

    19:26 // 4. 4. 2013.

    Vredjaju inteligenciju lazima. Zasto Ilica toliko boli istina da je nesposoban. Ostavio nas je na nemilost da se sami snalazimo da se grejemo. Ocekujem da ce racuni za mesec april biti adekvatno umanjeni. Nadam se i da ce vam Ljuba Slavkovic za ovo neodgovorno vodjenje firme uruciti crveni karton jer jednostavno niste zreli da vodite Toplanu

    • Slavce

      22:26 // 4. 4. 2013.

      Prvo Slavkovic sebi treba da da crveni karton jer je on postavljao nesposobne direktore.

  • zoran

    20:08 // 4. 4. 2013.

    A kada ste podigli cene grejanja nije Vam trebalo 3 dana da donesete odluku,a mi 3 dana cvokocemo i cekamo Vasu odluku da kazete da toplana pocne grejanje na mazut.Vi li ste taj koji pusta kisu,da znamo?

  • acamaki

    20:14 // 4. 4. 2013.

    Sramota!!!! Toplana je odmah trebala da pocne grejanje na mazut, dva dana su stanovi ledeni, a deca pri tom bolesna.A znaju da salju racune odmah i da tuze za jedan neplacen racun.Epa gospodo iz toplane i "gradski oci" sada smanjite racune za naredni mesec za onoliko dana koliko nije bilo grejanja ili cemo vas tuziti za sticanje bez osnova i naknadu stete kako materijalne tako i nematerijalne!!!

  • Zagor

    20:48 // 4. 4. 2013.

    Ne volim ljude koji prete. Pogotovu ove sto su na vlasti. Postoje prava i obaveze. Vasa je obaveza da nas grejete a moje je pravo da ocenjujem vas rad. Cujem Miko da si bio nastavnik ili sta vec ... Sedi dole - čista jedinica. Samo nemoj da ides kod tvog pajtasa Ljube da mu plačes na ramenu ... Bas ste rijaliti :-) :-) :-)
    Zalosno je i sramotno
    Ma gde si poso Miko - rekoh da sednes dole - dobio si jedinicu

  • pero peric

    22:28 // 4. 4. 2013.

    Nadam se da ce racuni za April korisnicima biti umanjeni za ova dva-tri dana koja nisu imali grejanje.

  • Zagor

    06:23 // 5. 4. 2013.

    Opet je slagao ovaj bahati direktor. Miiikooo laaaažeeeeš
    Oces i meni da pretis ????

  • jovana

    09:55 // 5. 4. 2013.

    Setite se 2009. godine kada su Rusi prestali sa isporukum zbog krize u Ukrajini. Tada je Toplana prešla na mazut za 24h. Kako je tada moglo, a sad NE. Ko su ti novi stručnjaci???

  • Ja

    23:32 // 4. 10. 2013.

    Ma daj,sve radilo na gas?Postoje zgrade koje imaju svoje podstanice za grejanje,pripadaju Toplani,u njima se greje na mazut, pa nema grejanja.Vazno da se vama redovno placaju racuni,

  • bocko

    10:32 // 4. 4. 2013.

    cuj direktor nije hteo da prica sa novinarima.naravno kad je nepismeni stranacki potrcko koji ne zna da sastavi dve recenice.kad mu sastave govor,tad ce da progovori.glavno da on prima dobru platicu za svoj nerad,a usput ce da ubaci jos i nekog svog rodjaka da poradi malo u toplani.milinka

  • ma_nema_veze

    10:36 // 4. 4. 2013.

    Ma nema veze sto se mi smrzavamo, treba da donesete odluku o poskupljenju gospodo!

  • JG

    10:39 // 4. 4. 2013.

    I sad ko je "dao nalog" a ko "naredjenje". Ako sutra uz pomoć trikova grejanje profunkcioniše čija će to biti zasluga? Ovi su ljudi izgibili kompas. Ceo grad je bez grejanja, škole, vrtići i td. a oni izdaju "naloge" i "naredjenja"...

  • Pingvin

    10:56 // 4. 4. 2013.

    Koliko ima zaposljenih u Toplani mogu novu Toplanu za pola dana da naprave i da rese problem!

  • klima

    11:31 // 4. 4. 2013.

    Placam grejanje 4500din * 12 meseci = 54000din godisnje.
    A oni me greju 4 meseca, dosao april mesec i nema. Sad moram klimu da ukljucim, pa i struju da placam.

  • Zoran Radojlovic

    11:36 // 4. 4. 2013.

    Mi grejanje plaćamo 12 meseci,gde je kamata za vreme od 6 meseci na naš novac,kad ne platiš oni ti zaračunavaju kamatu i to zateznu.
    Kad ne greju u sezoni recimo nekoliko dana dešavalo se i da umanje račune ali i tu je prevara jer umanjenje treba obračunati na godišnjem nivou a ne na mesečnu ratu -može i tako ali umanjenje puta 2.
    Ovo je bezobrazluk da nisu spremni za alternativni energent,usladilo im se jer su ove Zime uštedeli min.30%, pa dokle gospodo??????????.......

  • Marko

    13:33 // 4. 4. 2013.

    Strasno. I mi smo u XXI-veku!?

  • Zoki

    16:18 // 4. 4. 2013.

    Slavkoviću, podnesi već jednom ostsvki I nemoj da se kriješ iza ostalih. Nesposoban si da vodiš ovaj grad, jer si ti siva eminencija...sve direktore ti postavljaš i svi to znamo, vodeći ih u Beograd na upoznavanje sa čelnicima SNS. Kao glavni kadrovik snosiš svu odgovornost. Sada su vam krive i Južne veti što pišu istinu i kritikuju jer 150000 Nišlija se smrzavaju. Pa dokle bre vise...

  • Zoki

    16:26 // 4. 4. 2013.

    RTS javlja : Milutin Ilić, v.d. direktora Javno-komunalnog preduzeća Gradska toplana u Nišu kaže da drže u funkciji negde oko jedne trećine njihovih konzumenata i da se nadaju da će ovih dana, kako ih uveravaju u Jugorosgasu, ući u punu funkciju i da će moći da svima obezbede grejanje.
    Toplana ima i veliki problem sa dugom za gas, jer firmi "Jugoros gas", duguje oko 780 miliona dinara.E sada znamo zašto nemamo grejanje.

  • Zoki

    16:35 // 4. 4. 2013.

    Upravo je na b92 director Ilić dao izjavu, da će toplana krivi vir početi sa grejanjem u 15h, sada je 16 i 35, radijatori su još hladni. Nišlije probudite se iz zimskog sna...Upravo me je sin pitao "tata zašto ovaj čika laže"

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: