Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:01, 30. 7. 2012.

Niš: zatvoren parking kod Konja

parking-rekonstrukcija

Zbog radova na zameni ivičnjaka i popločavanju trotoara privremeno je zatvoreno parkiralište na Trgu Kralja Milana u centru Niša. Saobraćajni znaci zbunjuju građane.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milan petrovic

    15:02 // 30. 7. 2012.

    Нишлије ајмо једну иницијативу за изградњу велике подземне гараже испод трга Краља Милана, укидање старог подземног пролаза јер је већ давно исплатио своје пословање и сада представља само ругло у центру а да се Вождова спусти испод земље а изнад направи пешачка зона!

    • ED

      15:07 // 30. 7. 2012.

      Milane odlicna ideja tako nesto sam i ja predlagao vise puta idealno resenja da se saobracaj postavi ispod zemlje!!! kao svuda po Evropi.

    • Mladenović Nemanja

      15:16 // 30. 7. 2012.

      Напокон неко нормалан! У потпуности се залажем за такав вид иницијативе! И измештанје Вождове испод земље је био први пројекат који је као по обичају пропао и направлјени су локали! Такав пројекат би Нишу дао феноменалну димензију урбаног града! Само да се уради квалитетно, тј. добар тунел са квалитетном вентилацијом и протоком ваздуха... И наравно горе би била пешачка зона која би Нишу дала димензију једог културног града! Браво за иницијативу, у потпуности порджавам и навијам за такав пројекат који би много допринео Нишу!!!

    • peki

      15:22 // 30. 7. 2012.

      ne balabockaj

    • Fremen

      15:34 // 30. 7. 2012.

      Stari podzemni je i trebao da bude deo rešenja za pešački prsten.
      E sad, nekome je očigledno bilo isplatljivije da napravi lokale početkom devedesetih.
      To i jedna velika podzemna garaža su ZAISTA potrebni ovom gradu.

    • QmaŠin

      15:56 // 31. 7. 2012.

      Podržavam, ali šta sa privatnom imovinom u vidu lokala koja se nalazi u tom starom podzemnom prolazu. Nacionalizovati? Isplatiti iz budžeta? Zameniti za drugu lokaciju? Nije tu malo lokala. Ne može se samo tako otimati tuđa imovina.

  • Nikola

    15:18 // 30. 7. 2012.

    Direkcija nije obavezna nikog da obavestava, dodju i krenu da ruse! Sta je bilo na tom mestu njih ne zanima. A pitajte ih da li imaju neku saglasnost za to sto rade, kao i odakle pare?

  • rade

    15:31 // 30. 7. 2012.

    sto niste stavili naslov ,,Zatvoren konjski parking".lepse zvuci s obzirom sta rade po njemu.

  • theLab

    16:21 // 30. 7. 2012.

    tako je! šta koj moj parking servis.... ajde begajte! da bog da propali što pre.... uzurpirali gradsko javno zemljište i naplaćuju, a pare ne idu gradu nego njihovom preduzeću. Preduzeće ukinuti, inkasanti nek ostanu da rade i sav novac u gradski budžet.
    Ovo što sam napisao totalno nema veze sa temom, ali eto... poteralo me :D

  • Molim Vas

    19:05 // 30. 7. 2012.

    Poplocajte i ulicu i napravite konacno normalan trg umesto onog vašara.

  • zika petrovic

    19:15 // 30. 7. 2012.

    Predlog je bez greske,samo jos da ima iole realnosti u tome...ne znam ko je koliko informisan,ali grad ni sad apsolutno nista ne placa izvodjacima,bukvalno svima placa sa "dodjem ti...",tako da o tako ambicioznom projektu pa tek ne treba da se zaludjujemo.Radim u firmi koja radi pola grada,tako da je to 100% proverena informacija...direkcija apsolutno nista ne placa,samo se zaduzuje sve vise i vise.Jadan onaj koji dodje posle Banane...

  • drdra

    08:07 // 31. 7. 2012.

    Pitajte da li imaju građevinsku dozvolu za ove radove! Ako imaju bar lokacijsku dozvolu - vodim na pice! Procitajte clan 203 stav 1 Zakona o planiranju i izgradnji.

  • Bole

    10:30 // 31. 7. 2012.

    Taj parking treba da se skloni odatle, ali ne u korist tezgi, vec setalista.

  • Sasa

    12:21 // 31. 7. 2012.

    Dokle vise novinarska nepismenost i improvizacija? Naslov "Niš: zatvoren parking kod Konja" je neprimeren jer spomenik nije KONJU nego oslobodiocima Nisa. Ovakav naslov samo omalovazava te nebrojene zrtve za oslobodjenje ovog grada

    • Dejan

      13:10 // 31. 7. 2012.

      Kakve veze ima to sa nepismenošću i improvizacijom?
      Dokle će bre više vi pametni i pošteni da solite pamet? Aj priznaj da li si nekad nekom zakazao sastanak "kod Konja"? Da li si nekom ko je tebi reko "aj vidimo se kod Konja" reko "ne, čekaj, to je spomenik oslobodiocima"?!

    • Marko

      13:49 // 31. 7. 2012.

      @Dejan

      Ima sve veze sa "improvizacijom i nepismenošću". Nije bitno kako taj spomenik zovemo u kolokvijalnom govoru, ali je jako bitno kako će biti naslovljen u ozbiljnom javnom glasilu takvog kalibra kao što su Južne vesti.

      Drugo, svako ima pravo na svoje mišljenje, a kritika postoji da bi se nešto poboljšalo. Počni da se navikavaš na to.

    • Redakcija

      14:37 // 31. 7. 2012.

      @Sasa - praksa u Južnim vestima je da po potrebi koristimo kolokvijalne nazive. Nismo naučni časopis ili službeni glasnik da bi sve moralo da bude "zvanično".
      Ako je naslov "Žurka na Pravnom", "Pucnjava ispred Simfonijskog", "Gužva u Dušanovoj" ili "Bez vode deo Bulevara", da li postoji neko u Nišu ko neće znati o čemu se radi?
      U tekstu se uvek navede i pun naziv.

    • Sasa

      09:44 // 1. 8. 2012.

      @Redakcija - Jedan od zadataka medija je i da edukuju. To sto vam je praksa da korsitite kolokvijalne nazive i nije bas za pohvalu. Bas iz tog razloga sto se svuda i na svakom mestu koriste kolokvijalni nazivi, mnoge nislije zapravo i ne znaju kako je pravo ime mnogim znamenitostima na nasim ulicama, da ne pricam od ljudima koji dodju ili citaju sa strane.

  • QmaŠin

    15:08 // 31. 7. 2012.

    @ Dejan

    Da li smatraš da je napokon došlo vreme da vi ne-pametni i ne-pošteni solite pamet drugima?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: