Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:35, 1. 7. 2016.

Niška komunalna policija počinje da radi non-stop

komunalna policija Od danas počinje 24-časovno dežurstvo; foto: JV arhiva

Od 1. jula komunalna policija u Nišu uvodi 24-časovno dežurstvo, pa će tako građani ubuduće njima moći da se žale na buku i bilo kakvo drugo narušavanje komunalnog reda i tokom noći.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Aleksandar

    13:31 // 1. 7. 2016.

    Niš je veoma zapušten i prljav grad. Komunalna policija vrlo loše radi, traže da građani prijave neki problem umesto da sami uvide i rešavaju probleme.

    • mara markovic

      14:15 // 1. 7. 2016.

      Kada ce Komunalna policija sankcionisati gradjane koji svoje kućne ljubimce (kučiće) izvode u šetnju po parkovima i zelenim površinama da bi obavili nuždu i to sve iza sebe ostavljaju. Tako se ne moze u Evropu!!!.
      Sto je najgore, na tim istim mestima se igraju mala dece i vrlo ceste pri obuci nose to sto ostave kučići iza sebe.

    • Verko

      15:12 // 1. 7. 2016.

      Počeće da kažnjavaju kada svoje automobile sklonite sa zelenih površina koje više nisu zelene jer su izgažene. A samo koliko loma i đubreta ostavite vi i vaša deca, pa nikom ništa.

  • Jova

    12:33 // 1. 7. 2016.

    Sad ima da maltetiraju ljude po celi dan. Sigurno nece raditi da bi nama bilo bolje vec da uzmu sto visevpara od naroda.

  • Smejurija ziva!

    14:29 // 1. 7. 2016.

    Nema vise mesta za zaposljavanje partijskog kadra i izmislicemo drugu i trecu smenu u komunalnoj policiji.I to neko treba da plati.A ja jos nisam cuo da je i ova jedna smena uradila bilo sta pametno.

  • Max Vespertine

    16:43 // 1. 7. 2016.

    Sećam se, kad sam bio klinac, bio je serijal diznijevih crtanih filmova koji bi se završavali tako što se Paja Patak šeta ispred ogromne skalamerije i postavi prosto pitanje:

    "Čemu ovo služi?... A, uz to i ne radi..."

    Institucija kao iz crtanog filma, najbolje je opisana crtanim filmom.

  • janko

    12:50 // 1. 7. 2016.

    Promeniti im ime u komunalni redari jer su taman policajci koliko su i policiski generali, pukovnici, podpukovnic to !

  • Небојша® Ниш

    15:33 // 1. 7. 2016.

    Ниш има комуналну полицију ???!

    • GVOZDEN

      17:57 // 2. 7. 2016.

      STRANACKA POLICIJA pravi naziv.Video sam razne tipove u toj organizaciji,i prosto ne mogu da skapiram ko ih selektira.Nonsalatmo setanje po parku ,a kad se priblize pijaci pokazuju lice jaguara,lava.Dali neko od njih visoku skolu??Bakice koje nesto malo prodaju cvece,voce da bih obradovale svoje unuke su glavna meta.Strasno

  • NERAD

    15:13 // 1. 7. 2016.

    Ala ce da se naspavaju i naplate nocni rad.Sta ce biti kad ih zovnem i kazem da sam nocas u 02.00 videla komsiju kako baca djubre s prozora? Nita,kao i uvek.Trazice od mene svedoke,video snimak... TREBA DA IDU NA TEREN,A NE DA CEKAJU POZIV !

  • pozornik-penzioner

    15:34 // 1. 7. 2016.

    Pa ovako to treba: CENTRALA- JEDAN RADNIK,KOJI PRIMA PRIJAVE,TRECA SMENA NA TERENU I PRIMA NAREDJENJA.Svako treba da ima svoj reon i da ga kontroise.Ujutru kad kuckari izvedu ljubimce,nocu kad bacaju sve i svasta sa prozora, iz kola,kad urlaju... kad motorima divljaju,kad lome kontejnere,kad ulaze koriste za nuznike...Ima posla,ali treba raditi.

    • dosta bre neradnici

      18:22 // 1. 7. 2016.

      Umesto da su na terenu,oni lupaju minuse.Neradnici partijski,neznalice,lezilebovici.Sve to mi placamo.Zvacu ih nocas,kad komsinica izvede kera u sokacic i kad klinci pocnu da urlaju Vozdovom ulicom.Snimicu razgovor.Treba ih UKINUTI.

  • limunko

    23:54 // 1. 7. 2016.

    Nadam se da će i vas da zasipaju lubenicama, trulim paradajzom, pokvarenim jajima, da će vas polivati vodom po glavi, dok ne shvatite da vam je bolje da za sendvič botujete u SNS-u nego da izigravate nekakavu "policiju" i narodu zagorčavate život. Ovde je i Bog rekao laku noć, pa ćete vi da nam stvorite red. Ni u svojoj glavi ne umete da ga stvorite, pa ćete vi nekoga da usmeravate. FUJ!

  • Jazz

    22:33 // 1. 7. 2016.

    Mozda ce sad da sankcionisu vlasnika slepera koji je napravio kamionski vozni park na trotoaru Bulevara Nemanjica kod OS Cele Kula.
    Godinama gradjanima zagorcava zivot turiranjem motora nocu,uzurpiranjem javne povrsine namenjene kretanju pesaka,curenjem ulja po istoj...
    Cesto zna da nakarika po 2-3 slepera ali vodi racuna da to bude van radnog vremena komunalne policije.
    Hoce li sad da dolija?

  • Marko Trajkovic

    23:57 // 24. 1. 2019.

    Zvao sam komunalnu policiju da se požalim na buku (uživo muzika do 23:40h) koja se čuje iz kafane. Kafana se nalazi u gusto naseljenoj ulici na Trošarini. Dodju komunalni policajci pojedu pljeskavicu, potapšu se po ramenima sa vlasnikom kafane i odu. Tako nekoliko puta za redom. Buka i galama se čuje do oko 1h kada ostanu pijani gosti. Kome ja da se požalim? Imam malo dete i ne znam ni sam sta cu.

  • shaft

    21:33 // 1. 7. 2016.

    Komunalni sistem u Nisu je u totalnom rasulu,ali vazno da komunalna policija postoji i parking servis!

  • Ana

    12:00 // 1. 7. 2016.

    Tako i treba,i onako imaju pune ruke posla,grad je očajan po scenom pitanju.

    • kako treba?

      13:53 // 1. 7. 2016.

      Da čuče po autobusima i da rasturaju žurke, a ne da šetaju pored reka i jure one koji prave mini deponije ili da šetaju ulicama i reaguju kada vide neprijavljeno gradilište? Ako živiš u familijarnoj kući, da li možeš da prijaviš onoga ko pravi haos izvodeći neprijavljene građevinske radove, a da inspektori ne kažu da ga je rođak prijavio? Njihov posao bi morao biti terenski, a ne kancelarijski.

    • nina

      16:51 // 1. 7. 2016.

      Da izmere baste kafica da li npovrsine zauzatosti odgovaraju dozvolama! Na trgu N.Pasica su zauzeli ceo prostor, cim je rekonstrusan! Kafici prosirili baste, ogradili se , postavili patforme... Jedan opsti urbanisticko-komunalni javasluk i bezvlasce!

  • cica

    07:15 // 5. 7. 2016.

    Zove gospodja gosta iz Komunalne na Niskoj TV i zali se kako do dva nocu klinci igraju basket pred zgradom.Odgovor je bio da komunalci ne mogu TU DA REAGUJU JER SU TO MAHOM MALOLETNICI.Pa imaju li ta deca roditelje,kod kojih mogu DA REAGUJU?Sve se svodi na to,da zasta god ih zovemo-NIJE U NJIHOVOJ NADLEZNOSTI.

  • Vesna

    01:24 // 2. 7. 2016.

    Imace puno posla s obzirom da je ovo drzava staraca...sve im zivo smeta....eto vam sada pa se zalite komunalcima na sve i svasta!!!! Ccc...

  • Luka

    21:11 // 1. 7. 2016.

    Ajd da resavate ruglo kod Trosarinske pijace,mislim konkretno na automobile pa tu ne mogu da prodjem ni pesice ni biciklom a staze postoje....Znam da ni prodavcima nije tu mesto al ne bi o tome.....

  • Antibot

    16:09 // 2. 7. 2016.

    Ajde, pa da li je to moguce!

  • Ana

    13:28 // 1. 7. 2016.

    Pozdrav za najbolju komunalni Kacu

  • Joca

    20:40 // 6. 8. 2018.

    Skupina politickih poltrona,dzaba ih hranimo..

  • vucic

    22:31 // 22. 4. 2017.

    Kome treba da seobratim za kradju i secu drva u selo Donja Glama.
    Vlanici koji ne zive na opstini Bela Palanka njiva suma jedostupna lopovima koji seku i preprodaju bez icije kontrole.
    Pozdrav,hvala na odgovoru.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: