Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:30, 8. 12. 2022.

| Servisne informacije

Nove usluge parkiranja u podzemnoj garaži “Ambasador”

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
parking
Dnevna karta 800 dinara, neograničena 11.500; foto: T. T.

Dnevna karta parkiranja u podzemnoj garaži “Ambasador” biće 800 dinara odučeno je na sednici Gradskog veća. Mesečna karta sa ograničenim vremenom biće 3.000 dinara, a mesečne karte sa delimično orgraničenim i neograničenim trajanjem biće 10.000 i 11.500 dinara.

Prema rečima pomoćnice gradonačelnice Vladislave Ivković, na zahtev građana Parking servis je uveo četiri nove usluge u javnoj garaži ispod Poslovnog centra “Ambasador”.

Imajući u vidu da se veliki broj sugrađana javio sa željom da ovaj prostor koristi u popodnevnim satima, danima vikenda, državnih praznika, Parking servis je stavljajući garažu u pun kapacitet uveo nove usluge - kaže Ivković.

Cena dnevne karte je 800 dinara, a 3.000 dinara koštaće mesečna karta koja radnim danima važi od 17 do 8 sati ujutru narednog dana, vikendom - od petka u 17 sati do ponedeljka u 8 sati, i u dane državnih praznika važi 24 sata.

Uvedena je i mesečna karta koja tokom radnih dana i subotom važi od 6.30 do 17.30 časova, a nedeljom i u dane državnih praznika važi neprekidno i ona će koštati 10.000 dinara. Cena mesečne karte sa neograničenim trajanjem biće 11.500 dinara.

Vladislava Ivković je dodala da ostale usluge Parking servisa nisu menjane na sednici.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Markoni

    09:39 // 9. 12. 2022.

    Ovo je cist pokazatelj da je garaza radila mnogo dobro od kad je otvorena, cim su sad osmislili
    7 varijante dopunskih kombinacija karata, a sve za 50 mesta..
    Ljudi nismo bas u zlatnom dobu da verujete da u Nis neko zeli da plati 100din/sat.. tu je problem bio ako vasi strucnjaci nisu znali to..

  • Nislija

    07:35 // 9. 12. 2022.

    A koliko kosta parkiranje od 16:23h-19:49h radnim danima prestupne godine, kada mesec nije pun? Pokusavah da nadjem tu stavku ali nema nigde da pise, a planiram tada da se parkiram.

  • milos nis

    18:34 // 8. 12. 2022.

    Koliko price za toliko malo mesta... smesno da neko za 20ak mesta se bavi tolikom papirologijom... pa 1 firma iz zgrade uzece sve... i sta onda...

    • Marija

      01:12 // 9. 12. 2022.

      Nista,placaces 100e mesecno za parking na koji ces retko kada naci slobodno mesto. Alternativa je da za manje para svaki dan dolazis i odlazis sa posla taksijem i jos ustedis na gorivu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: