Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:40, 13. 9. 2021.

| Servisne informacije

Od danas radovi od petlje Niš jug do petlje Trupale, na putu Pirot - Kitka i kod leskovačkog sela Živkovo

Autor:J. C. M.Izvor:Južne vesti
radovi na putu KOSTA
Saopštenje od radovima iz Puteva Srbije; Ilustracija; foto: A. Kostić

Od 13. septembra do 17. septembra na deonici državnog puta Pirot - Kitka biće potpuno obustavljen saobraćaj u dva navrata u toku dana zbog asfaltiranja kolovoza, saopštili su iz Puteva Srbije. Radova će biti i od 13. septembra do 13. oktobra na auto-putu, od petlje Niš jug do petlje Trupale, dok će se od 13. do 18. septembra radovi obavljati na deonici puta od Brestovca do Leskovca.

Na državnom putu II A reda broj 221, na deonici Pirot - Kitka, saobraćaj će biti obustavljen od 9 do 12 sati i od 13 do 16 sati.

U terminima potpune obustave saobraćaja vozilima hitne pomoći i vozilima Sektora za vanredne intervencije biće omogućen prolaz - navodi se u saopštenju Puteva Srbije.

Radovi na presvlačenju kolovoza, na državnom putu II A reda broj 158, na deonici Brestovac – Leskovac (Bratmilovce), mesto Živkovo, izvodiće se od 7 do 17 sati.

Tokom izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, i biće regulisan semaforskom signalizacijom - stoji u saoštenju.

U zoni radova na rehabilitaciji kolovoza na auto-putu od petlje Niš jug do petlje Trupale narednih mesec dana će za saobraćaj biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: