Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:16, 14. 6. 2016.

| Servisne informacije

Oprezno tokom prskanja protiv komaraca

Autor:S. J.Izvor:Južne vesti
Komarac-Petra-Djurdjevski.jpg
Drugi tretman protiv odraslih komaraca; foto: Petra Đurđevski

U sredu i četvrtak, 15. i 16. juna, biće urađen drugi tretman prskanja protiv komaraca na teritoriji Niša zbog čega građani i njihovi ljubimci ne bi trebalo da borave na tretiranim lokacijama.

Iz preduzeća "Sanit M&M" upozoravaju pčelare da zaštite pčelinja društva koja se nalaze na lokacijama planiranim za zaprašivanje. 

Molimo da se u svemu slede navedena uputstva jer će u slučaju oštećenja zdravlja svaki pojedinac snositi odgovornost za sebe, roditelji za decu, kao i svaki sopstvenik za svoje domaće životinje - upozoravanju iz "Sanita".

Protiv komaraca će biti prskano dvokratno - na nekim lokacijama od 5 do 9 sati ujutru, a na drugim od 17:30 do 20:30 uveče.


Raspored

15. jun:

5:00 - 9:00

GO Medijana: parkovi Sveti Sava, Čair, na Trgu kralja Aleksandra, u ulicama Nikole Pašića, Obilićevom vencu i Jovana Ristića, stari park pored Nišave, uređeni deo nišavskog keja, od Kamenog do Mosta Mladosti, delovi pored reke sa gustom vegetacijom i dvorišta Saborne crkve i Crkve Sveta Tri Jerarha u Brzom Brodu i površine oko lokacije planirane za izgradnju Hrama Svetog Vasilija Ostroškog

GO Niška Banja: centralni park u Niškoj Banji, park ispred hotela "Zelengora" i dvorište Hrama Svetog Vrača Kozme i Damjana u naselju Nikola Tesla

17:30 - 20:30

GO Pantelej: izletišta kod pešačkog mosta u Brzom Brodu, kod Vrežinskog bazena, sprudište kod vodozahvata JKP Naissus, dvorište Crkve Svetog Pantelejmona, dvorište Doma učenika u Ulici Kosovke devojke, uređeni deo nišavskog keja od Mosta mladosti do ušća Jelašničke reke i drvoredi u ulicama II Proleterske brigade, Knjaževačkoj, Pantelejskoj i Kosovke devojke

GO Crveni Krst: parkovi Tvrđava i ispred zgrade Univerziteta, uređeni deo nišavskog keja, od Kamenog mosta do Mosta mladosti i Bulevar Nikole Tesle – akademsko naselje Stevan Sinđelić

16. jun

5:00 - 9:00

GO Medijana: drvoredi u ulicama Bulevar Nemanjića, 7. juli, Bulevar dr Zorana Đinđića, Jovana Ristića, Vožda Karađorđa, Stevana Prvovenčanog, Ćirila i Metodija, Trg 14. oktobar, Trg Pavla Stojkovića, Prijezdina, Hajduk-Veljkova, Ratka Vukičevića, Vizantijski Bulevar, Dragiše Cvetkovića, Sremska, Majakovskog, Nikole Pašića, Nade Tomić, Branka Krsmanovića, Pariske komune, Nikole Kopernika, Blagoja Parovića i Narodnih heroja

17:30-20:30

GO Palilula: spomen-park Bubanj, park kod  Železničke stanice, dvorište Svetinikolske crkve, delovi sa gustom vegetacijom na gradskim grobljima i naselja Milka Protić i 9. maj i drvoredi u ulicama Stanoja Bunuševca, Ljubomira Nikolića, Bulevar Šabana Bajramovića, Gabrovačka reka, Gabrovački put, Marina Držića, Višegradska i Generala Šturma i deo grada na potezu između ulica Dimitrija Tucovića i Bubanjski heroji.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman će biti odložen za prvi naredni dan sa pogodnim vremenskim uslovima.

Za sve dodatne informacije građani mogu da se obrate Preduzeću „Sanit M&M“ telefonom na brojeve 018-258-019 i 018-243-876.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aronija

    12:42 // 14. 6. 2016.

    Hvala na prevarenih,od tolikog zastrašivanja,zaštitili ste nas skroz

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: