Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:42, 1. 7. 2019.

| Servisne informacije

Otvorene Vlasotinačka i petlja Brestovac

Autor:B. AntićIzvor:Južne vesti
naplatna stanica
Nema više kruženja; Ilustracija; Foto: Grad Leskovac

Oni koji auto-putem, iz pravca Doljevca i Preševa, žele da dođu do Vlasotinca, više neće morati da kruže jer je ta petlja puštena za saobraćaj. Otvorena je i petlja Brestovac, dok su, na ovoj deonici auto-puta, za saobraćaj i dalje zatvoreni izlazi Gadžin Han, Doljevac i Bujanovac sever.

Radovi na naknadnoj izgradnji naplatnih stanica na petljama Brestovac i Leskovac jug, odnosno Vlasotinačka petlja, su završeni, te će građani od danas, 1. jula, moći da ih koriste.

Otvaranje ovih petlji u Putevima Srbije najavili su za 1. jul pre par dana, a da su izlazi otvoreni, potvrđuju i na zvaničnom sajtu Grada Leskovca.

U kratkom vremenskom periodu postavljene su rampe na državnom putu I A reda broj 1, a učesnici u saobraćaju se od danas nesmetano mogu uključiti na auto-put preko petlji Leskovac jug (Vlasotinačka petlja) i Brestovac - navode u saopštenju.

Podsetimo, iako je zatvoreni sistem naplate putarine, koji podrazumeva obračuvanje po pređenom kilometru, od Doljevca do Preševa počeo 15. juna, izgradnja naplatnih stanica počela je naknadno.

Zatvaranje pojedinih izlaza zbunilo je vozače, jer su radovi bili neadekvatno obeleženi, a s obzirom na to da za radove nisu znali, morali su da kruže.

Iako su Putevi Srbije, nakon pisanja medija, saopštili da se putovanje ne produžava i da su radovi obeleženi kako treba, inspekcija je utvrdila da na pojedinim izlazima fale znakovi.

Na naknadno zatvaranje izlaza reagovao je leskovački Pokret slobodnih građana, koji smatra da je naknadno zatvaranje Vlasotinačke petlje maltretiranje građana.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dejan

    22:57 // 1. 7. 2019.

    Cemu sluze naplatne rampe Doljevac i Nais, jedino da prave guzvu

  • Драгана Ниш

    22:11 // 1. 7. 2019.

    Само запетљавајте док вам се не заврти у глави од петљи, кружних токова §¥&#...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: