Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 26. 5. 2020.

| Servisne informacije

Paketi za pirotske penzionere ispod 30.000 dinara početkom juna

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
paketi pomoci
Pomoć penzionerima pred izbore; ilustracija; foto: Z. S.

Nakon penzionera sa primanjima ispod 15.000 dinara, pakete pomoći u Pirotu dobiće i stariji građani sa penzijama ispod 30.000 dinara, a javna nabavka je u toku i početkom juna krenuće distribucija.

Najpre su prehrambeno-higijenski paketi podeljeni penzionerima sa najmanjim primanjima kojih je u Pirotu 2.841 i drugim socijalnim kategorijama, a u narednih desetakak dana, kako kaže pomoćnik gradonačelnika Bojan Ranđelović, dobiće i drugu penzioneri.

Javna nabavka je raspisana, a po njoj, 7.615 starijih Piroćanaca dobiće paket koji sadrži kilogram šećera, litar zejtina, 2 kg belog i kilogram kukuruznog brašna, 2 sapuna i kilogram praška za pranje.

Očekujemo da se ceo proces realizuje narednih dana, a da početkom juna krene distribucija - kaže Ranđelović.

Distribucija paketa biće organizovana, kaže Ranđelović, preko kurira, udruženja penzionera i njihovih poverenika, kao i volontera, na koje su pojedini građani imali zamerke, jer kako su objasnili, njima je na spisku ostavljan broj telefona, na koji su ih kasnije zvali iz lokalnog odbora Srpske napredne stranke.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nepoznata u zakonu

    19:40 // 9. 6. 2020.

    Vi se zezate? To je pomoć? 1 kg ulja, 2 kg brašna, kg šećera, 1 kg kukuruznog brašna, 2 sapuna i kg praška je pomoć za penzionere koji ne mogu da spoje kraj s krajem. Klasično zamazivanje očiju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: