Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 31. 5. 2013.

| Servisne informacije

"Palilulsko veče" zatvara dve ulice

Autor:S.J.Izvor:Južne vesti
490x370-palilula.jpg
Palilulsko veče 2011; foto: Infopolis

Zbog održavanja manifestacije povodom Palilulske večeri, delovi Ulice vojvode Gojka i Episkopske biće privremeno zatvorene za saobraćaj.

Ulica vojvode Gojka, od Palilulske rampe do Čačanske, postaće pešačka zona od 21 sat 1. juna do 9 sati ujutru 3. juna.

Zato će u to vreme biti izmenjena i trasa "aerodromskog" autobusa broj 34. U smeru ka Železničkoj stanici iz Ulice Dušana Popovića nastaviće Ulicom Stanoja Bunuševca, Njegoševom, Branka Radičevića i zatim redovnom trasom.

U smeru ka gradskoj bolnici, autobusi će posle Ulice Branka Radičevića voziti kroz Njegoševu, Ulicu Stanoja Bubuševca i Dušana Popovića, pa nastaviti starom trasom.

Saobraćaja neće biti ni kroz Episkopsku, od Palilulske rampe do raskrsnice sa Ulicom Dušana Popovića, od 15 sati 2. juna do 4 sata ujutru 3. juna.

To uslovljava i promenu trase autobusa na liniji 8 koji vozi od Novog groblja do Gabrovačke reke. U smeru ka Novom groblju iz Ulice Dušana Popovića autobus će biti preusmeren kroz Ulicu Stanoja Bunuševca, Njegoševu i Hilandarsku odakle nastavlja redovnom trasom.

U suprotnom smeru autobus će iz Njegoševe nastaviti ulicama Stanoja Bunuševca i Dušana Popovića, pa zatim redovnom trasom.

Iz Opštine Palilula mole građane da od 1. juna u 17 sati do 3. juna do 9 sati uklone vozila iz Episkopske, Vojvode Gojka do raskrsnice sa Čačankom i Božidarčeve do raskrsnice sa  Takovskom.

- Ukoliko vozila sa pomenutih ulica i trotoara ne budu uklonjena do određenog termina, bićemo prinuđeni da ih uklonimo uz podršku JKP "Parking servis" - piše u saopštenju Uprave Opštine Palilula.

Saobraćaj će u subotu, 1. juna biti zatvoren i u centru grada zbog održavanja međunarodnog polumaratona

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: