Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:30, 16. 10. 2023.

| Servisne informacije

Počela grejna sezona u Nišu, u određenim delovima dana bez grejanja

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Toplana Niš
Radijatori topli od jutros; foto: JV / Ljubica Jocić

JKP Gradska Toplana ušla je u režim redovnog snabdevanja toplotnom energijom, kažu iz ovog niškog preduzeća. Napominju i da će nekoliko dana u toku ove nedelje Nišlije biti bez grejanja u dnevnim satima kako bi se temperatura uskladila sa vremenskim uslovima.

Nakon što su iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda najavili zahlađenje, Gradska Toplana krenula je sa proverom rada toplotnih izvora, toplovoda, toplotnih podstanica i unutrašnjih instalacija objekata.

Radijatori su kod korisnika juče bili mlaki ili topli u jutarnjim i večernjim satima, a od ponedeljka zvanično su, kažu iz niške Toplane, krenuli sa redovnim grejanjem.

U skladu sa spoljnim vremenskim uslovima, kao i inače, moguće je da će biti prekida snabdevanja određenih dana u dnevnim časovima, kao što po trenutnim prognozama očekujemo krajem ove radne nedelje - rekli su iz Toplane.

Takođe, napomenuli su da građani koji su korisnici njihovih usluga, mogu da podnesu reklamacije pozivom na broj 0800-200-018 i 018-4239-188, ali i na mejl adresu [email protected], kao i dolaskom u uslužni centar Toplane.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Var tehnolog

    19:04 // 18. 10. 2023.

    @ Zika- druze, ne radim u Toplanu, dzabe ti komentar ! Radim u realnom sektoru ,koji ima proizvodne radnike i znam da je muka,jer sam jedan od njih ! Gledao sam ljude iz Toplane, cele noci rade i saniraju gluposti i ne znanje kvazi inzinjera ! Odi na kapiju Toplane, pa izrazi protest .

  • sebični Pedro

    17:14 // 17. 10. 2023.

    Što džaba cecate ljude i tu vurunu ? Lepo ugasite peć, Sotir će već naći neku novu (Kapablanka) žaketu i suvislo objašnjenje za pare koje će podele ZBORU, a građanima ladni radijatori.

  • Milijana

    13:47 // 17. 10. 2023.

    I odmah se oseca smog,morala sam da palim ambilife da procistim vazduh u kuci.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: