Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:04, 8. 10. 2019.

| Servisne informacije

Počela rekonstrukcija vodovoda u Ulici cara Lazara u Prokuplju

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
vodovod
Zamena vodovodnih cevi u Ulici Cara Lazara; Ilustracija: Foto: LJ.M.

Stare azbestne cevi u Ulici cara Lazara u Prokuplju, narednih nekoliko dana zameniće nove polietilenske, što će znatno uticati na kvalitet, ali i smanjenje gubitaka u mreži. U toku su radovi na rekonstrukciji 150 metara mreže, finansirajus e iz budžeta,a građane će to koštati 1,5 milona dinara.

Prema rečima v. d. direktora JKP Hameum Radmile Perić, stare azbestne cevi biće zamenjene od raskrsnice Ulice generala Tranijea i Ulice cara Dušana, do raskrsnice te i Ulice Miloša Obilića.

Ukoliko vremenski uslovi budu povoljni, žitelji Ulice cara Lazara uskoro će imati novu vodovodnu liniju, a samim tim i kvalitetnije vodosnabdevanje. Time će se smanjiti gubici koje smo imali u dotrajaloj mreži, ali, što je najvažnije za građane je da će se poboljšati sam kvalitet vode za piće - istakla je Perićeva.

Podseća da je pre nekoliko meseci urađena zamena dotrajalih vodovodnih cevi i u ulicama Bate Stefanovića i Kosančić Ivana, kao i da se rekonstrukcija vodovodne linije na području grada odvija prema utvrđenom planu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • SIMA

    19:17 // 8. 10. 2019.

    Bas me interesuje ko pravi planove za rad ovog preduzeca Nema nekoliko meseci kako pokrpise rupe A sad buldozeri kopaju I ono ofrlje uradjeno Asfalt spira veca voda Ispalo kao da se deca igrala Asfalt strci iz rupe ako ne pazis po mraku na glavu mozes da se pobodes Ajde to na stranu Prvo se krpe rupe a posle par meseci po sredini istih se kopa buldozerom Ja bi onom ko radi planove zabranio rad

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: