Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:41, 12. 6. 2018.

| Servisne informacije

Počelo saniranje puta kod Mramorskog brda oštećenog zbog klizišta

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
marmorski put
Lović najavljuje brz završetak radova; foto: Kabinet gradonačelnika

Popunjavanjem ulegnuća i ispupčenja nastalih pomeranjem tla kod Mramorskog brda, kao i “presvlačenjem” asfalta, kako kažu u Kabinetu gradonačelnika Niša, biće popravljen put Niš - Merošina. Zbog radova, dodaju, saobraćaj se na ovoj deonici odvija usporeno, uz naizmenično propuštanje vozila.

Sanacija je, kažu u Kabinetu gradonačelnika, bila neophodna jer je stepen oštećenja puta takav da ugrožava bezbedno odvijanje saobraćaja.

Direktor Direkcije za izgradnju grada Nebojša Lović dodaje da se radi na čišćenju i uređenju odvodnih kanala i da će nakon toga posao biti završen veoma brzo.

Dodatni problem je predstavljalo to što su oba kanala za odvod kišnice bila potpuno zapuštena i van funkcije, tako da se voda sa brda slivala putem i dodatno potkopavala kolovoz. Asfaltiranje početi odmah po završetku čišćenja odvodnih kanala i posao biti završen u najkraćem mogućem roku, kako bi se odvijanje saobraćaja na ovoj deonici što pre normalizovalo - istakao je Lović.

On kaže da radove obavlja firma M univerzal tim i da su oni deo tekućeg održavanja, dok je čišćenje kanala radila firma Atina plus.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • S.B.

    09:44 // 21. 11. 2018.

    Mogli bi ste danas da posetite ovu deonicu... Kraj novembra je. Radovi su zapoceti juna, asfalt iskopan, kanal "očišćen"... Rupe otvorene... I tako je ostavljeno. Put je jos vise uvaljen i "talasi" su toliko veliki da auto jedva kontrolišeš. Pitam se samo sta ce biti kada sneg napada?! Ni sankama ne bismo mogli da se spuštamo niz brdo. A uz brdo, pa mogli bi jednu žičaru da nam obezbede..
    Strašno!

  • coa

    15:26 // 12. 6. 2018.

    Konacno!
    Ako skidate asfalt, bacite isti jedno 200m , na put za Batusinac...ili to mora da odradi druga opstina...hm.. i tako godinama, decenijama jos malo stolecima... ma trista godina!

    • matevcanin

      18:37 // 12. 6. 2018.

      I stvarno treba. Ako moze uradite ga bez talasa, ispupcenja i losih spajanja kao nedavno na matevackom putu..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: