Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:31, 18. 1. 2016.

| Servisne informacije

Pojedina sela blokirana, niške ulice prohodne

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
kamion
Ulice u Nišu prohodne; foto: VAnja Keser arhiva

Zbog velikih nanosa vetra, smetovi su u pojedinim selima visoki i do 2 metra, pa je, kako kažu u Zimskoj službi, nekoliko lokalnih puteva u Nišu neprohodno za autobuse ili u blokadi.

Šef Zimske službe Dragan Dimitrijević kaže da su sve ulice u gradu prohodne i da je situacija mnogo bolja nego juče, ali zato problema ima u pojedinim selima.

Put Kamenica - Cerje nije prohodan za autobuse. Nije prohodno ni do Rautova, kao i do Lazarevog sela, a potpuno je blokiran put Lalinske pojate - Dudulajce i tamo treba da se ide - rekao je Dimitrijević.

Kolovozi prvog, drugog i trećeg reda u gradu su funkcionalni, a putari su, kako kažu u Zimskoj službi, na ulicama i čiste sneg.

Takođe, čiste se i trotoari u pojedinim delovima Niša, pre svega u centru, u Ulici 7. jula i ispred Skupštine Grada, dok parkinge od snega čiste radnici ”Parking servisa”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miljan

    17:49 // 7. 1. 2017.

    niste ocistili ni ulicu MARKA JOVANOVICA,ni Zdravke vuckovic nemoze hitna pomoc da mi dodje

  • Pera

    09:56 // 18. 1. 2016.

    Da li ovi putari neće da čiste ulice kako treba ili ne umeju da čiste ulice kako treba? Ako neće da čiste treba da dobiju otkaze i da ne primaju platu. Neka pogledaju kako je Beograd očišćen i neka uperede kako je Niš očišćen.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: