Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:41, 9. 4. 2020.

| Servisne informacije

Pojedine apoteke na jugu u petak ujutru otvorene za penzionere

Autor:RedakcijaIzvor:Južne vesti
apoteka
Neke apoteke radiće od 4 do 7 sati samo za penzionere; Foto: Vanja Keser

U petak od 4 do 7 sati, kada penzioneri idu u nabavku, i pojedine apoteke u gradovima na jugu Srbije biće otvorene samo za njih.

U Nišu će biti otvoreno sedam apoteka - “Medijana” na Bulevaru dr Zorana Đinđića 81, “14. oktobar” u Obrenovićevoj 57, “Ćele kula” na Sinđelićevom trgu, “Železničar” u Ulici Dimitrija Tucovića , “Ratko Pavlović” u Pantelejskoj 69, “Durlan plus” u Despota Đurđa 2, “Jastreba” na Bulevaru 12. februar i apoteka “Niška Banja u Ulici Srpskih junaka 2.

Od 4 do 7 radiće i apoteka “Zdravlje” u Ražnju, apoteka “Arnika” u Aleksincu, “Doljevac” i “Dr Milenko Hadžić” u Svrljigu.

U Vranju će raditi apoteka "Vranje 1" na šetalištu, a u ovoj ustanovi kažu da su odlično snadbeveni lekovima, sanitetskim materijalom i zaštitnom opremom.

U Pirotu će raditi apoteka “Karlo Skacel” na Crvenom trgu, apoteka “Pazar” kod Doma zdravlja i apoteka pored zelene pijace, dok će u Beloj Palanci raditi dve apoteke - “Snežana” i “Žalfija”.

Od 4 ujutru u Leskovcu će raditi svi prodajni objekti apoteke “Medika”, apoteka “Sveti Sava” u naselju Solidarnost, "Doktor Maks", apoteka “Džunić” svi prodajni objekti i apoteka “Milifarm” u Ulici Žikice Jovanovića Španca 3.

Na teritoriji Topličkog okruga biće otvorena Gradska apoteka u centru Prokuplja, kao i one u Blacu, Kuršumliji i Žitorađi. U subotu i nedelju će od 8 do 20 sati raditi ispostave apoteka u najbližim ambulantama - apoteka “Nana” u Prokuplju, “Šumarice” u Blacu i “Izlog” u Kuršumliji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • TOSE

    07:15 // 10. 4. 2020.

    BICE LEKOVA Stigle donacije ;-) Sada ce nas vrhovni vodja te iste donacije da nam uvaljuje za pare ;-)

  • Mara

    20:35 // 9. 4. 2020.

    Ko nema neće ni da kupuje

  • Oskudno snabdevene Apoteke Nis

    17:52 // 9. 4. 2020.

    Opste pozmata stvar da su Apoteke Nis oskudno smabdevene.Pre dva dama od 7 recepta samo sam mado 2 leka..Hronicni imaju veliki problem.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: