Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:55, 5. 2. 2016.

| Servisne informacije

Postavljaju se autobuske nadstrešnice na bulevarima

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
stajalista
Na stajalištu preko puta Kliničkog već postavljena nadstrešnica; foto: www.dign.rs

Na Bulevaru dr Zorana Đinđića, Bulevaru cara Konstantina i Nemanjića u Nišu biće postavljeno 14 nadstrešnica na autobuskim stajalištima, najavili su iz niške Direkcije za izgradnju grada.

Iz Direkcije saopštavaju da će nadstrešnice biti postavljene sa obe strane Bulevara dr Zorana Đinđića - kod Kliničkog centra, Medicinskog fakulteta i Vojne bolnice, kao i na Bulevaru cara Konstantina i na Bulevaru Nemanjića.

Autobuske nadstrešnice su već postavljene u blizini Kliničkog centra, a u Direkciji kažu je rok za izvođenje radova 45 dana, te da će preostale biti montirane kada to vremenski uslovi dozvole.

Vrednost radova, koji su deo Programa uređivanja građevinskog zemljišta, jeste skoro 5,5 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Max Vespertine

    01:41 // 6. 2. 2016.

    Vazda nedovrsen grad. Na svakih pet metara neka rupa, doradjivanje, pregradjivanje samo ne gradjenje neceg relevantnog za opste dobro. Kapitalno projektujemo postavljanje nadstresnica u etapama. Cini mi se da nam se smesi jos jedno svecano pustanje u rad.

  • Prolaznik

    23:12 // 5. 2. 2016.

    Kao prodjoh vise mesta gde postoje nadstresnice. Ali ne secam se da negde stoje i bez bocne zastite, bar donekle, kako je to postavljeno na jednom stajalistu u centu kod Ambasadora. Mozda ce tek da nadograde, ovde na fotografiji ne vidim.

  • Ivan

    22:00 // 5. 2. 2016.

    Zasto ne postave nastresnice na Vizantijskom bulevaru, Bulevaru Medijana i Matejevackom putu? Na ovom zadnjem potezu kada je vrucina covek nema gde da se sakrije od sunca na duzini celog bulevara. Kada pada kisa isti slucaj. Cak kilometar bulevara bez ikakve zastite za pesake i one koji cekaju autobus.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: