Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:30, 2. 4. 2020.

| Servisne informacije

Pošte Srbije: "Post ekspres" ponovo radi, neke pošte na jugu zatvorene

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
pošta durlan
U nekim poštama izmenjeno radno vreme, neke privremeno zatvorene; Foto: JV

Na jugu Srbije po dve pošte u Nišu i Vranju, jedna u Aleksincu i ona smeštena na granični prelaz Gradina privremeno su zatvorene, stoji u obaveštenjima Javnog preduzeća Pošte Srbije. Nakon desetodnevne pauze, dostava pošiljki putem “Post-ekspresa” ponovo funkcioniše, saopštavaju, ali to ne važi i za uslugu “Keš-ekspres”.

Niške pošte u ulicama Pariske komune i Aleksandra Medvedeva privremeno su zatvorene, stoji na sajtu Pošte, baš kao vranjske u ulicama Milentija Popovića i Kralja Milana, ona na Trgu rudara u Aleksincu, kao i na graničnom prelazu Gradina.

Poslednje obaveštenje o radnom vremenu pošti kaže da one koje u regularnim okolnostima rade celog dana, sada su otvorene radnim danima i subotom od 9 do 14 sati.

U poštama koje rade i nedeljom, radno vreme organizovano je u periodu od 9 do 14 časova. U pojednim manjim poštama koje su pre uvođenja vanrednog stanja radile kraće od 14 časova, radno vreme se ne menja - navode na sajtu Pošte Srbije.

Jedan čitalac požalio se Južnim vestima da mu pošiljka ne stiže, a u Pošti navode da “Post-ekspres” radi od 31. marta. O ranije ukinutoj usluzi “Keš-ekspres” nema obaveštenja, a najavljuju i da je obustavljen prijem svih vrsta pošiljki za određene destinacije. Ostalo ih je 53.

Javno preduzeće Pošta Srbije je, usled izuzetno komplikovane situacije u avio-transportu na svetskom nivou, obustavilo prijem svih vrsta poštanskih pošiljaka za određene destinacije. Prijem pismonosnih pošiljaka, paketa (uključujući "Post-eksport" - Izvoz robe i "PostPak" usluge) kao i "EMS" pošiljaka, obavlja se za 53 destinacije - navode u Pošti.

O pojedinostima vezanim za rad pošte u Nišu Južne vesti nisu uspele da dobiju detaljnije informacije, jer se direktor niške pošte Miroslav Janojlić nije javljao, niti odgovarao na poruke na broj poznat redakciji. I na mejlove upućene Pošti Srbije za sada nema odgovora.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nevena Bolovic

    18:53 // 18. 4. 2020.

    Da li mogu da se salju posiljke post ekspresom?

  • Pera postar

    11:27 // 4. 4. 2020.

    postari koji rade na pp ugovoru,njih niko ne spominje nijedna televizija,ni jedne novine,oni rade bez prava na bolovanje bez prava na odmor,primaju 20000 din platu,a na poso idu o svom trosku,a u ovoj vanrednoj situaciji bez prevoza,moraju da odu na posao, bez prevoza taodje i na teren gde nose postu,bez obzira na udaljenost.Spominju se minimalci svima koji nerade,u vanrednoj situaciji,dok postar

  • Niko ih ne kontroliše ali oni nas svakodnevno

    22:46 // 2. 4. 2020.

    Pa da a gde su Direktori i rukovodiocima u toplo pajke dok neko rizikuje život ako treba da se borimo vanredno je stanje VALJDA SADA TREBA SVI DA BUDEMO Jednaki a ne oni se čuvaju čuvaju svoje a mi ko nas šiša naši uplakani kući strepe da li ćemo se zaraziti!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: