Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:27, 28. 12. 2012.

| Servisne informacije

Praznično radno vreme u Nišu

Autor:Jelena Vasić i Vera RistićIzvor:Južne vesti
de

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika radno vreme Doma zdravlja, apoteka, pošte, tržnih centara i marketa u Nišu biće skraćeno, dok će 1. i 7. januar biti neradni za sve osim za Dom zdravlja.

Praznično radno vreme službe za opštu medicinu i dečijeg odeljenja Doma zdravlja u Nišu biće od 7 do 20 časova 1, 2. i 7. januara.

Za vreme praznika Apoteka Ćela kula radiće 24h. Apoteka Čegar će pratiti rad Doma zdravlja, kao i apoteka Eliksir koja će raditi po radnom vremenu Merkator centra. Apoteka Arnika u Aleksincu radiće od 8 do 15 časova.

Pošte u Nišu sa popodnevnim radnim vremenom 31. decembra će raditi skraćeno do 17 časova, 1. januar će biti neradan dan za sve pošte, u sredu, 2. januara radiće samo glavna pošta od 8 do 15 sati, a za Božić, 7. januara neće raditi nijedna pošta.

Tržni centar Merkator će 31. decembra raditi do 17 časova, Forum će raditi do 18 sati. Prvi dan u novoj godini će biti neradan za oba objekta, za Badnje veče radno vreme će takođe biti skraćeno do 18 časova i 7. je neradni dan za oba tržna centra. Merkator će 28. 29. i 30. raditi produženo do 23h.

Sve IDEA prodavnice u Nišu 28, 29. i 30. decembra radiće do 22 sata, dok će 31. decembra radno vreme svih niških prodavnica biti do 19 sati.Prvi dan u 2013. godini biće neradan za sve IDEA prodavnice, dok će 2. januara nekoliko prodavnica u Nišu raditi do 15 sati.

Svi Tempo objekti u utorak, 31.12 radiće skraćeno do 18 sati, 1. i 2. januar su neradni. Radno vreme 6. janara biće skraćeno do 18 časova, dok je 7. januar neradan dan.

Zbog obustave saobraća i organizovanog dočeka Nove godine na centralnom gradskom trgu linije gradskog javnog prevoza biće preusmerene u vremenskom periodu od 21h (31. decembra) do 6h (1. januara).

Kontrola u autobusima će tokom 31. decembra, kao i 1. i 2. raditi normalno.

Prodajna mesta za kartice će poslednjeg dana decembra raditi od 7 do 18h, a 1. i 2. januara radiće od 10h do 18h, dok će 3. raditi normalno od 7h do 20h.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Sneki

    10:12 // 29. 12. 2012.

    Zaboravili ste da napišete da vrtići neće raditi do 14.januara! Biće dežuran jedan vrtić, ali se još uvek nezna koji!!! Ako hoćete da vodite dete u taj još uvek nepoznati vrtić, morate da se upišete kod vaspitača. Pokušavam da biram reči, ali teško mi ide. To je bezobrazluk nevidjeni. Šta da radimo s decom do 14.januara? Neka mi neko kaže ko od roditelja ne radi u kontinuitetu do 14.januara. To je bre pola meseca. A kad dete opravdano ne ide u vrtić, plaća se upola cene. Lepo zatvoriš vrtiće pola meseca, naplatiš pola cene i baš te briga. Besna sam, razočarana, ljuta, ogorčena... Za Uskrs će biti ponovo tako, i ona kad dodje leto opet se ne ide mesec dana, pa vi sad vidite ko tu nije normalan...

    • Nemanja Ilic

      15:05 // 29. 12. 2012.

      Pa posalji ga kod babe i dede ili uzmi odmor pa bolovanje ili daj otkaz

  • Nemanja Ilic

    14:10 // 28. 12. 2012.

    Napisite i kako ce ici autobusi za praznike.

  • Predrag Blagojevic

    13:55 // 28. 12. 2012.

    Biće i to, samo u posebnom tekstu vrlo brzo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: