Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:56, 10. 12. 2012.

| Servisne informacije

Prohodni putevi u Pirotskom okrugu

Autor:Vladimir VeljkovićIzvor:Južne vesti
put.jpg
Put ka Planinarskom domu

Svi putevi na teritoriji Pirotskog upravnog okruga su prohodni i saobraćaj se odvija bez problema.

Prema podacima Operativnog centra MUP-a u Pirotu, svi putevi u Pirotskom okrugu su prohodni. Visina snežnog pokrivača je oko 5 santimetara, a ekipe Preduzeća za puteve Niš-ogranak Pirot, čiste magistralne i regionalne puteve u  okrugu.

U ovom Centru kažu da nema zavejanih sela i da su autobusi sa autobuske stanice Pirot jutros krenuli na vreme. Prema informacijama iz Javnog preduzeća Komunalac Pirot, ekipe ovog preduzeća su na terenu i čiste ulice, trotoare i trgove u gradu.

Načelnik Pirotskog upravnog okruga Goran Stamenović, koji je i komandant okružnog štaba za vanredne situacije, kaže da se prati situacija na terenu.

- Na sastanku smo doneli odluku da se prati pre svega situacija ka najudaljenijim selima. Na raščišćavanju puteva ka njima biće angažovana dodatne mehanizacija i pripremljene su ekipe koje treba da dostavljaju lekove, jer su tamo pre svega staračka domaćinstva - kaže Stamenović.

Iz Komunalca apeluju i na građane da očiste trotoar ispred svojih kuća.

Za vikend Služba hitne pomoći Doma zdravlja Pirot imala je uobičajen broj poziva i intervencija i lekari kažu da bez većih problema, zbog snega stižu do pacijenata.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • bora stojanov

    17:48 // 11. 12. 2012.

    kad je put cist vidi se asfalt gde je vas snimak i jednog puta gde je pociscen sneg da se makar nazire asfalt.na putevima gde sam do malopre proso bilo je 5cm snega sad je samo ugazenih 5cm snega. i nista vise. kako ih nije sramota prohodni putevi sa brzinom 20-30 na sat i lanci u gradu koji drzi neki renome.Slovenija je na vecoj nadmorskoj visini pa je asval cis i vidljiv kao posle slabe kise. IZVESTAVAJTE realno-realno stanje.Zasto nam vredjate inteligenciju,zar su ovde ljudi zaostali? (nemorate objaviti komentare ali ja radim u inostranstvu i svako vece citam sta se dogadja kod kuce a ovako me vi realno obavestavate-dok sam ne vidim svojim ocima i shvatim.

  • bora stojanov

    17:31 // 11. 12. 2012.

    nedajete tacne informacije sto se tice ciscenja snega. na putu sam od 10.11(polazak23.00 italija) dolazak 11.12 16.30. pirot. NAJGORE STANJE je kod nas a mozda i najmanje snega ima kod nas u pirotu. italija svi putevi cisti. slovenija cisti i profodni sasvim ok sa pojavom polediced (put bez trunke snega na njemju -7 do -15). Hrvatska vise snega na pojedinim mestima nego kod nas (put cist bez tragova snega na njemu kao da nije ni padao-7do-9). jedino je kolona na granici srb.-hrv.duga 3-5km(samo kamioni) nasa strana 20 kamiona. SRBIJA- haos,haos,3-5 cm snega neprestano na putu vieo sam najmanje 3 kamiona ispod puta i par automobila. pirot smesne izjave vase i gradonacelnika i slep covek vidi razliku gde je prosla grtalica a gde sneg rasturen od auta(kolone automobila bez mogucnoscu preticanja i zaobilazenja)nismo imali kameru da snimimo kako cistac prolazi za podignutim cistacem samo dodiruje sneg.i ravnja ga e tu nastaje problem 1250km bez problema a nis-pirot haos i dosta lazi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: