Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 2. 9. 2010.

| Servisne informacije

Promena u saobraćaju na Bulevaru Zorana Đinđića

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
foto: southserbia.com

NIŠ - Zbog radova na Bulevaru dr Zorana Đinđića biće delimično promenjen režim saobraćaja na delu od raskrsnice sa Zetskom, kod Bolnice, do raskrsnice Sremskom, kod Hitne pomoći.

Iz gradske Uprave za saobraćaj saopšteno je da se zabranjuje skretanje sa Bulevara dr Zorana Djindjića u ulicu Zetsku iz pravca Niške Banje, kao i levo skretanje sa Bulevara dr Zorana Djindjića u Pasterovu ulicu. Ova izmena u režimu saobraćaja važiće do završetka radova na navedenoj deonici Bulevara.

Kao alternativne pravce iz Uprave predlažu vozačima da koriste skretanje levo na raskrsnici Trošarina u ulicu Dušana Popovića, pa dalje ka ulici Zetskoj, odnosno skretanje levo na raskrsnici kod Hitne pomoći u ulicu Vojslava Ilića, pa dalje ka ulici Zetskoj.

Linija javnog gradskog prevoza broj 34 umesto Bulevarom dr Zorana Đinđića kretaće se ulicom Dušana Popovića, od raskrsnice Trošarina, pa dalje prema gradu.


9. brigade ponovo jednosmerna

Ulica 9, brigade, kod Čaira, od petka će ponovo biti jednosmerna iz pravca Elektrodistribucije.

- Zbog radova na deonici od Crvenog Pevca do Zetske u ulici 9. brigade je privremeno važio režim dvosmerne ulice. Kako su radovi na ovom potezu završeni, režim u ulici 9. brigade se vraća pre početka radova tj. režim jednosmerne ulice - kažu u Upravi za saobraćaj.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: