Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:02, 7. 6. 2018.

| Servisne informacije

Radovi u Aleksandra Medvedeva, autobusi mesec dana idu drugom trasom

Autor:J. C. M. Izvor:Južne vesti
Zatvoren saobracaj
Mesec dana radova na putu kod tehničkih fakulteta; foto: JV/B.A.

Zbog rekonstrukcije kolovoza u Ulici Aleksandra Medvedeva u Nišu, autobusi na gradskim linijama 12 Donji Komren - Njegoševa, kružnoj liniji 34, kao i oni koji idu do Cerja, Knez Sela, Vrela, Oreovca i Gornje Vrežine, neće prolaziti pored tehničkih fakulteta, već će saobraćati izmenjenim trasama od danas, 7. juna do 10. jula.

Kako kaže direktor niške Direkcije za izgradnju grada Nebojša Lović, radiće se obnova kolovoza od raskrnice Aleksandra Medvedeva sa Bulevarom 12. februar do tehničkih fakulteta.

Rekonstruiše se kolovoz, skida se posteljica, sloj oko 70 centimetara. Verovatno će se raditi i vodovodne instalacije, ali to još nije skroz dogovoreno sa JKP Naissus - kaže Lović.

Objašnjava da je plan da radovi na periodičnom održavanju, koje obavlja AMB Putogradnja, traju oko mesec dana i da je saobraćaj u tom delu zabranjen samo za javni prevoz. Napominje da će, kada radovi uđu u finiš, verovatno ulica na nekoliko dana biti skroz zatvorena za saobraćaj.

Iz Direkcije za javni prevoz saopštili su koje su izmene na trasama autobuskih linija koje inače prolaze kroz Ulicu Aleksandra Medvedeva, uz napomenu da će se na privremenim trasama koristiti postojeća autobuska stajališta.

Na liniji broj 12 autobusi će u smeru ka Donjem Komrenu ići redovnom trasom do raskrsnice ulica Bulevar 12. februar i Aleksandra Medvedeva, a zatim izmenjenom trasom Bulevar 12. februar, Humska, Jadranska, Danila Kiša i nadalje redovnom trasom. U smeru ka Njegoševoj, autobusi će saobraćati redovnom trasom do raskrsnice ulica Danila Kiša i Jadranska, a potom Jadranskom, Humskom, Bulevarom 12. februar do raskrsnice sa ulicom Aleksandra Medvedeva i nadalje redovnom trasom.

Biće izmenjena i ruta kružne linije 34, i to u smeru A od tako što će autobusi ići redovnom trasom do raskrsnice Pantelejske ulice i Bulevara Nikole Tesle, a zatim izmenjenom trasom Jadranska, Šumatovačka, Bulevar 12. februar i nadalje redovnom trasom ka Aerodromu. U smeru B autobusi idu redovnom trasom do raskrsnice Bulevara 12. februar i Ulice Aleksandra Medvedeva, zatim izmenjenom trasom Bulevar 12. februar, Kneginje Ljubice, Generala Milojka Lešjanina, Vožda Karađorđa, Kralja Stefana Prvovenčanog, Pantelejska i nadalje redovnom trasom.

Linije broj 14A, 15, 16, 17 i 17L u smeru ka prigradskim naseljima biće preusmerene trasom: PAS Niš, Bulevar 12. februar, Kneginje Ljubice, Generala Milojka Lešjanina, Vožda Karađorđa, Kralja Stefana Prvovenčanog, Pantelejska i nadalje redovnom trasom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jocko

    07:00 // 8. 6. 2018.

    Počeli radovi, a oni nisu dogovorili šta će sve da se radi. Valjda se napravi neki projekat pre početka radova?

  • jjjj

    16:40 // 7. 6. 2018.

    Kako je ovo providna stvar. Rekonstruisu deo ulice zato sto vrhovni vodja dolazi da otvori tehnoloski park i postavljene ploce u dvoristu skole 12.feb

  • Smuk

    15:04 // 7. 6. 2018.

    Popravljaju po 16-i put !!!
    Ala su ga popravljali "svaka im čast" !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: