Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:40, 9. 7. 2022.

| Servisne informacije

Romantična priča sa carine kao apel da se prijavljuju dragocenosti

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Uprava carine
Romantična priča sa granice; foto: Uprava carine

Jedan mladić zamolio je za savet Upravu carine kako da na letovanje ponese skupoceni prsten kojim želi da zaprosi devojku, a zaposleni na prelazu Preševo su, da ne kvare iznenađenje pripremili sve neophodno kako bi procedura trajala što kraće. Ovom romantičnom pričom Uprava carina apeluje na sve koji prelaze granicu, prijave sve dragocenosti jer su u obavezi.

Među mnogobrojnim pričama sa granice, najređe su, mora se priznati, one romantične, ovako je Uprava carine počela priču o prtenu i obavezi da se dragocenosti prijavljuju na granici.

Jedan mladić nas je zamolio za savet kako da na letovanje ponese skupoceni prsten kojim želi da zaprosi devojku. Znate svi da dragocenosti moraju da se prijave, ako ne želite da se nađete u neprijatnoj situaciji da vam zbog neprijave budu zaplenjene i zato je dobro postupio što se raspitao na vreme. Da devojka ne bi primetila da se nešto čudno dešava, zamolili smo kolege na prelazu Preševo da pripreme sve što je neophodno kako bi procedura trajala što kraće. Sve je išlo po planu, devojka nije ništa naslutila i samo dan kasnije - mladić nam je javio da je rekla DA - rekli su iz Uprave.

Iz Uprave podsećaju da se "ličnim nakitom smatra onaj nakit koji se nosi na sebi, međutim ukoliko na sebi ili u prtljagu nosite dosta nakita – dužni ste da ga prijavite". Više detalja o prenosu investicionog zlata pročitajte ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Срба

    19:22 // 9. 7. 2022.

    Кад је неко просвећен, паметан, интелигентан, културан, обзиран према закону- све буде ок.

    • Kako Da Ne

      21:41 // 9. 7. 2022.

      Idi begaj, uprava carine u borbi protiv bele kuge, i to sve uz onu Tozovčevu: "Blago meni, i tebi devojko"?

  • Var tehnolog

    18:31 // 9. 7. 2022.

    Boze, zamalo ne zaplakah ! Najezio sam se ! Koliko su ljudi iz Uprave carina romanticni, neokaljani, nikad procesuirani, zivotni, skromni i zele da pomognu ! Vucicu, ima li neki Orden, za promociju ljubavi, da se direktor nagradi ?

  • MilosNis

    17:01 // 9. 7. 2022.

    Najbitnije je da ti ne uvate pogled, stavis naocare pa on nek gleda u stakla a ti gde hoces... i prste da razmrsis.... Samo ljubazno izvolite mozete pogledati...
    Jer ako pocnes zdravo zemljak sta ima u Jugi, ti su najsumnjiviji...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: