Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:06, 29. 3. 2018.

| Servisne informacije

Samo 2 autobusa voze “kružnom” linijom, ostali i dalje pokvareni

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
U kakvim autobusima se voze Nišlije?
Da li će neko da odgovara?; foto: S. K.

Tek 2 od 6 autobusa “kružne” linije su, kako kažu u kol-centru niške Direkcije za javni prevoz, od jutros na ulicama grada, jer su ostali autobusi i dalje pokvareni. Dodaju i da autobusi na ovoj liniji polaze na sat vremena.

Građani koji su jutros planirali da linijom 34, takozvanom “kružnom”, krenu na posao, kod lekara, odvedu decu u školu ili na neko drugo mesto, gotovo sigurno su kasnili, jer na ovoj liniji u svakom smeru saobraća tek po jedan autobus.

Autobus se čeka oko sat vremena. Trenutno idu samo 2, po 1 na svakoj liniji. Ostali su i dalje na remontu - navode u kol-centru Direkcije.

saopštenje direkcije Poslednje saopštenje "Direkcije" objavljeno 27. marta; printskrinInače, u Direkciji su još 27. marta objavili saopštenje da će svi autobusi koji su tog dana nakon vanrednih tehiničkih pregleda isključeni iz saobraćaja, biti popravljeni i vraćeni na ulice 28. marta, to se nije dogodilo. Nakon toga, u Direkciji više nisu objavljali saopštenja, pa građani moraju da zovu kol-centar ovog javnog preduzeća da bi se informisali o stanju stvari.

Novinari Južnih vesti su, kako je zatražio zamenik direktora Direkcije Nenad Stanković, pokušali 28. marta preko sekretarice da zakažu sastanak sa njim ili sa direktorom Sašom Petronijevićem. Međutim, iako je sekretarica rekla da će javiti tačno vreme sastanka, to do sada nije učinila.

Podsetimo, dan nakon saobraćajne nezgode, kada je gradskom autobusu otkazala kočnica, pa je sleteo u dvorište nekadašnje kasarne "Bubanjski heroji" i tom prilikom je povređeno devetoro putnika, niški saobraćajci zaustavljali su autobuse i slali na vanredni tehnički pregled. Za mnoge od njih utvrđeno je da su neispravni, pa su im skinute tablice i isključeni su iz saobraćaja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • kondukter

    05:57 // 30. 3. 2018.

    Pozivam sve inspektore saobracaja u ovom gradu,da reaguju u skladu sa ovlascenjima.Kad umeju da pokazuju svoje sluzbene kartice da bi se vozili dzabe ,mogu i da rade svoj posao.

  • gorce

    22:33 // 29. 3. 2018.

    Kada ne mogu da reše 4-5 autobusa koja su u kvaru, kako da se nadamo nekom krupnom projektu , Strašno....

  • Бубањ

    16:21 // 29. 3. 2018.

    Треба да се смање цене карата за градски превоз за наредни месец у складу са смањењем броја полазака (на 20% пуне цене). Мени кружна лнија највише треба и ово играње са корисницима услуга ме веома погађа (много је људи којима кружна линија значајно штеди време и новац јер повезује многе делове града где нема алтернативе). Срамота!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: