Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:55, 31. 8. 2020.

Sanira se put Prokuplje - Merošina, vozači kažu da je i dalje nebezbedan

asfalt Asgaltiraju se samo kraće deonice puta; Foto: Lj. M.

Iako su pre 2 meseca započeti radovi na sanaciji državnog puta Merošina - Prokuplje koji povezije Nišavski i Toplički okrug i dalje vodi ka administrativnom prelazu Merdare sa Kosovom i Metohijom, vozači tvrde da asfaltiranje samo pojedinih deonica, a ne čitavog puta, ugrožava bezbednost saobraćaja. Sa druge strane, u Putevima Srbije kažu da se trenutno radi na redovnom održavanju puta za koji je izdvojeno oko 11 miliona dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • MArko

    20:12 // 31. 8. 2020.

    Ruglo jedne države i rukovodstava dva grada, pre svega Prokuplja. Pokazuju koliko im nije stalo do države i naroda. Veoma važan put, a loš, opasan, zapušten. To govori sve o nama. Krivi su sigurno Albanci, Hrvati pa i NATO. KAd predjete Merdare ulazite u Evropu po putevima.

  • Neko

    16:41 // 1. 9. 2020.

    Sto juznije to tuznije...

  • Zarko

    16:42 // 31. 8. 2020.

    Ovo je sramota, a sramota je i put Prokuplje- Ribarska banja, da u 21 veku ne moze da se asfaltira 5km puta. Molim Juzne vesti da se pozabave i tom temom.

  • Djunta

    22:03 // 1. 9. 2020.

    Alo, Prokuplje i Merosina, sto ih vise glasate, manje vam pruzaju ! Nije ni vazno sto ste zaprlozeni i zivite kao da je vreme stalo ! Vazno da se gospodar drzi na vlasti !

  • Ivan

    23:40 // 2. 9. 2020.

    Ma kome pa treba put,bitno je da se zadnjice nabiju u fotelje,da se zapošljavaju na javne radove,nema veze što je to na 2,3meseca.....
    Koliko i kakvih nas ima,pa nama je odlično!
    I opet će da ga glasaju njegovi poslušni,a nama će da drže pridike kako smo trebali da glasamo pa da menjamo ako nam se ne svidja!
    Ma nećemo mi da glasamo,nego će motke da rade,a fotelje stavite na kej,pa onda blejiteO

  • Ivan

    21:26 // 31. 8. 2020.

    Alo bando...asfaltirajte celu dužinu puta...sad ćete neke rupe da krpite i da strpate pola novca u svoj dzep

  • Алекс

    15:26 // 31. 8. 2020.

    Ту деоницу је срамота назвати саобраћајницом у 21.веку. Таква је последњих 25 год.

  • Milos Dinic

    15:28 // 31. 8. 2020.

    Ovo nije rekonstrukcija. Samo krpljenje rupa i bacanje para. Ova deonica mora kompletno da se rekonstruise, da se se podigne celokupan asfalt, uradi nova podloga i stavi novi asfalt. Ovo sada je bacanje para. Na prolece ce biti gore nego sto je sada.

  • Alex

    15:30 // 31. 8. 2020.

    Kompletna rekonstrukcija je predvidjena iz kredita svetske banke jos 2015 godine i do dan danas nije zapoceta. I evo sta rade, ovo je sramota.

  • Dejan Stevanovc

    23:07 // 1. 9. 2020.

    Ovu su makar zakrpili put od Vrezine do petlje malca nije ni zakrpljen ni obnovljen 30 godina a od kada je zatvoren auto put nema se izbora polomismo.

  • koliko je pretovarenih kamiona prošlo ovim putem

    17:14 // 31. 8. 2020.

    moralo bi da se krene od podloge, svako krpačenje je samo bahato trošenje našeg novca. Neko se ponosi direktorom javnog preduzeća čiji kapacitet na rakuju je zadivljujući, ovo krpačenje dokaz je da se od brlje puno brlja.
    Jedina smo država u Evrope gde kamioni vidno pretovareni uništavaju puteve i smeju da prave duge kolone iza sebe, a da policija na poziv vozača ne piše prijave kamiondžijama...

    • Milos ilic

      19:27 // 31. 8. 2020.

      Pa kad nose KS table,ko sme da ih zaustavi i pise kaznu.

  • Milanca

    04:24 // 2. 9. 2020.

    Ja 12 godina svaki dan putujem Nis-Prokuplje,ovde kazete 2 meseca ,da su 2 meseca radili kao u centralnoj Srbiji ,stigli bi do Kursumlije a ne ceo 1km

  • saobracajac

    21:08 // 31. 8. 2020.

    Ovde dnevno prodje 4000-5000 vozila i koja je steta na vozilima ko svakodnevno prolaze a bezbednosti da ne pricamo kada zimi vozite na dve podloge

  • Mikica

    07:19 // 1. 9. 2020.

    Putevi su ogledalo države... Sramota je ko radi i šta radi...

  • Mile

    08:16 // 1. 9. 2020.

    Meni je ovo logično. I u Prokuplju i u Merošini SNS je na izborima dobio oko 70% glasova, i zato se sada sanira 70% puta. Kad glasaju svi, biće i ceo put :-)

  • Batman

    10:15 // 1. 9. 2020.

    Presednik Srbije obecao da ce ovaj put da se obnovi. Mozda njega treba neko da kontaktira. Magistrala treba biti nova. Od Merosine do ulaz u Prokuplje. Ako nisu u stanju da naprave ovo onda stvarno neznam.

    • Vojkan

      21:52 // 1. 9. 2020.

      Iznad Merosine pa sa pocetkom raspalog asfalta to je ravno 6.9 kilometara do ulaska u Novu Bozurnu, tri decenije ne mogu da se smiluju i da rese najgoru deonicu u Srbiji! I sad po obicaju krpacina. Ma sve je trulo u ovu kao drzavu u pokusaju!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: