Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:30, 11. 9. 2020.

Sedmo zaprašivanje komaraca u Nišu i okolini u petak i subotu

komarci Akcija će trajati 2 dana; ilustracija: flickr/Gilles San Martin

Tretman za suzbijanje komaraca u ulicama, parkovima, pored reka, na grobljima sa gustom vegetacijom i u dvorištima crkava u Nišu planiran je za petak i subotu 11. i 12. septembra, najavljuju iz preduzeća Sanit M&M. Iz ovog preduzeća pozivaju građane da u vreme tretmana ne borave niti da izvode kućne ljubimce na mestima gde su planirana zaprašivanja komaraca, a pčelare obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ima li ovde vise mozga

    08:35 // 11. 9. 2020.

    Koliko odsustvo mozga treba da bude da se ovo radi u petak od 18 do 21 i u vreme vikenda????? Dokle bre vise????

  • Laz samo laž

    10:28 // 11. 9. 2020.

    Ma oni uopšte ne zaprasuju mi smo ove godine u panteleju kod igrališta imali toliko komaraca da na terase i u dvorišta nisi mogao da vidiš ljude .samim tim što u to vreme napišu da zaprasuju lažu samo pare uzimaju zaprase oni ali pored Nisavske ulice u jagodin mali pored kuce bivšeg.Ali svaku paru koju su uzeli szicice ih kletva ovog napaćenog naroda od cijih se para finansiraju.

  • Milan

    09:58 // 11. 9. 2020.

    Nije mi jasno zasto ne vrate domu zdravlja ovako bitan poso. Odlicno sam upucen u ovu pricu. Od kako je jedan jaki niski politicar stao iza ovaj sanit od tad oni dobijaju sve poslove i od tad krece invazija komaraca na nislije jer prskaju sa previse razblazena i jeftina sredstva koja nista ne suzbijaju komarce

  • Dexter

    14:09 // 11. 9. 2020.

    Da li ovi pacijenti znaju da će subotu stotine ljudi provesti u tradicionalnoj godišnjoj šetnji pored Nišave koju je Planinarski klub "Železničar" najavio još pre nekoliko nedelja?!
    Ako budu zaprašivali u to vreme, jedino rešenje koje vidim je kolektivna tužba građana protiv umobolnika koji im ugrožavaju zdravlje. Jer ovako, od danas za sutra "najavljeno" zaprašivanje, atak je na zdravlje šetača.

  • J

    11:59 // 11. 9. 2020.

    Zasto vikendom? Do sada su zaprasivali radnim danima. Uz to, 12.9. je Dan pesacenja.

  • Deda

    09:37 // 11. 9. 2020.

    Komarci ko rode

  • Mara

    09:40 // 11. 9. 2020.

    Džabe

  • Sanja Jovic

    08:10 // 12. 9. 2020.

    Nisu samo komarci. I drugi insekti postoje. Na prostoru Obilicev venac kod trijangle toliko ima smrdi buba zelenih i braon da to normalno nije. Ko ce i kada resiti taj problem.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: