Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:24, 5. 7. 2013.

| Servisne informacije

Skraćeno radno vreme "Opštine"

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
radno vreme

Zbog novog radnog vremena šaltera gradske uprave, Nišlije tokom leta mogu da overe dokumenata i dobiju izvode samo u radno vreme, od 7,30 do 15,30h.

Građani koji su se javili Južnim vestima nezadovoljni su jer im, kako kažu, to predstavlja problem zbog posla.

- Da bismo overili saglanost da naše dete u inostranstvo putuje sa bakom i suprug i ja smo morali istovremeno da odemo do Opštine i oboje smo morali da izađemo ranije sa posla, a oboje radimo kod privatnika - žali se građanka.

Ona dodaje da je dobila dozvolu na sat vremena, ali je suprug morao da zatraži slobodan dan.

- Nerviram se jer ćemo isto morati da radimo i naredne nedelje zbog prodaje automobila, pa će suprug opet morati da izlazi sa posla da bi završio administraciju. gradska-uprava-nis.jpg Gradska uprava

Načelnica gradske Uprave za građanska stanja Lidija Miladinović odbila je da razgovara sa novinarima, a koordinator Gradskog uslužnog centra Zoran Dimitrijević kaže da je to praksa iz ranijih godina.

- Intenzitet posla se tokom letnjih meseci smanjuje. Mnogo manji broj građana dolazi, verovatno zbog godišnjih odmora, vrućina.. Verujte da posle 15h postaje nepodnošljiva vrućina  - kaže Dimitrijević.

Dimitrijević je pojasnio da šalter-sala nije klimatizovana, jer su zbog rekonstrukcije zgrade "Opštine" klima uređaji skinuti, ali da se još ne zna kada će taj problem biti rešen.

Inače, osim u gradskoj upravi u Ulici Nikole Pašića građani dokumenta mogu overiti i u svim mesnim kancelarijama, a na raspolaganju su im i uslužni centri pri niškim Opštinama.

Uglavnom svi rade od 7,30 do 15h.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • hedonist

    19:13 // 9. 7. 2013.

    da se primi jos sluzbenika,da se smanji radno vreme od 8-10 ili da se izmisli da stranke same vade dokumenta,a ovi primaju plate.nije lose nadgraditi jos jedan sprat,sa centralnimom klimatizacijom.

  • Milivoj

    11:02 // 8. 7. 2013.

    Gradska uprava ima mnogo neradnih i korumpiranih koji su verovatno izdejstvovali i ovo...da ne rade ni celo radno vreme

  • Бане

    11:20 // 6. 7. 2013.

    Да се не прекрше од посла случајно!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: