Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:02, 30. 4. 2016.

Spisak 20 izbornih mesta na kojima Nišlije opet glasaju

glasanje Ponovno glasanje na plavim listićima; foto: Vanja Keser

Glasanje na 20 biračkih mesta za odbornike u Skupštini Grada Niša u opštinama, osim u Niškoj Banji, ponovljeno je zbog, kako kažu u Gradskoj izbornoj komisiji, "bitnih povreda odredaba Zakona o lokalnim izborima".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Novi CESID

    15:49 // 26. 4. 2016.

    Mislim da bi bilo zanimljivo da se vidi ko je koliko glasova dobio na birackim mestima gde se ponovo glasa posebno u Medijani.Sve nesto mislim idealno za stimung do apsolutne vecine. Naravno na ponovljenim izborima.

    • Svi protiv ADOLFA

      18:22 // 26. 4. 2016.

      Beli, samo jako!

  • Petra Ilic

    16:50 // 26. 4. 2016.

    Izmišljotine,nego da se još malo igraju

  • Миодраг Јовановић

    00:28 // 27. 4. 2016.

    У гласачкој кутији за градски ниво избора било више гласачких листића него забележених гласова, а да ли је у кутији за парламентарне изборе био исти број гласачких листића као и број забележених гласова? Које је објашњење ако се у једном случају слаже, а у другом не број листића и забележених гласова?

  • Mila

    09:10 // 27. 4. 2016.

    Dok su na biračkim mestima predsednici i zamenici biračkih odboora bili zaposleni iz GU nije bilo ponavljanja izbora a sad kad su ih postavljali ispred partija da im partije uzimaju procenat od para za dežurstva ovoliko ponavljanje sje sramno. Postavili ljude koji sposobni da vrše organizaciju i kontrolu na biračkim mestima. Neiskustvu i nestručnosti se plaća cena. Plaća narod, nema veze...

    • @Mila,

      10:24 // 27. 4. 2016.

      predsednici biračkih odbora koji ne umeju da popune zapisnik su sramota svojih stranaka. Kome treba iskustvo da unese valjano par cifara? Zar je toliko teško precizno uneti koliko je birača na biračkom spisku, koliko je prebrojano ujutru glasačkih listića, koliko je upotrebljeno, a koliko ne, koliko je nevažećih i koja stranka je koliko glasova dobila? Sramota je da to nisu u stanju da odrade.

    • Ivan

      08:34 // 28. 4. 2016.

      Tu je stvar organizacije samog predsednika...i ja sam bio predsednik odbora na ovim izborima pa kod mene nije bilo nikakvih propusta ni prigovora...kada se radi po zakonu i lepo se popuni zapisnik kada se prebroje glasovi naravno da nema prigovora....ali opet ponavljam da je predsednik odbora taj koji mora da kontrolise sastav odbora sta radi i kako radi...

  • Dragan

    23:25 // 27. 4. 2016.

    Svima je jasno zasto se ponavlja glasanje! Pokazimo da to nije bila anomalija vec da su s razlogom pukli na ovim mestima. Dosta je bilo!!!

  • Miško

    11:10 // 30. 4. 2016.

    Iako lično smatram da je ponavljanje glasanja u Nišu, posledica mogućeg pokušaja izborne krađe, ne treba zanemariti mogućnost da su i greške u izbornom postupku uzroci ponavljanja. Kako god bilo višak glasačkih listića na 11,5% glasačkih mesta je samo po sebi razlog za opšte poništavanje izora ali najmanje je to razlog za OTKAZ (ne ostavku)celokupne GIK a naročito predsednika(ce) iste.

  • Dusan

    11:11 // 30. 4. 2016.

    Glasao sam za Radulovića ali, da se ponavlja glasanje na mom biračkom mestu, glasao bih za Dveri - u inat onom ološu od naprdnjaka. Tako i vi, dragi moji sugrađani.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: