Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:14, 15. 2. 2024.

| Servisne informacije

Sunčano, oblačno, slaba kiša i iznad 10 stepeni na jugu narednih dana

Autor:Jovana StojanovićIzvor:Južne vesti
vreme niš
Promenljivo vreme, ali toplo za vikend; foto: JV/Milan Zirojević

Hladna jutra sa temperaturama u minusu, a tokom dana toplije i iznad 10 stepeni, uz smenu sunca i oblaka, prognoziraju meteorolozi za naredne dane u Nišu i svim većim gradovima na jugu.

Dani državnih praznika koji su za neke neradni i predstojeći vikend biće prema najavama meteorologa uglavnom sunčani, ali se očekuje i umerena oblačnost. Danas i sutra, 15. i 16. februara, temperature će ujutru biti u minusu, a tokom dana od 11 do 15 stepeni.

U Nišu sutra jutro hladno. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab istočni. Najniža temperatura oko -2 °S, a najviša oko 13 °S - najavljuju meteorolozi.

Na jugu će najtoplije biti u subotu, 17. februara, kada se očekuje toplo i sunčano vreme i iznad 15 stepeni tokom dana.

U Pirotu i Prokuplju meteorolozi u nedelju i početkom radne sedmice prognoziraju kišu, a temperature će i u drugim većim gradovima juga biti u padu.

U celoj Srbiji meteorolozi prognoziraju naoblačenje sa slabom i kratkotrajnom kišom u nedelju 18. i ponedeljak 19. februara, a od utorka 20. februara umereno do potpuno oblačno, uz slabu kišu, a na planinama i slab sneg.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: