Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:03, 8. 1. 2017.

| Servisne informacije

Teško do taksija u Nišu

Autor:J.Ć.Izvor:Južne vesti
Taki
Taksi nazvati ranije, foto:screenshot, flicker

Nišlije koji planiraju da se ovih dana voze takijem, trebalo bi da takvu vožnju isplaniraju na vreme, te da taksi službe krenu da zovu najmanje pola sata ranije, jer je veza uglavnom zauzeta, a na vozila se čeka preko 20 minuta.

Većina Nišlija se ovih dana iznenadila, neki su se i nervirali, kada su telefoni u taksi udruženjima bili zauzeti ili su na javljanje dispečera čekali po 15 minuta, a na dolazak vozila još duže. 

Trebao mi je taksi sa Glavne autobuske juče popodne. Zvao sam skoro sva udruženja i svuda je bilo zauzeto ili se niko nije javljao na telefon. Na kraju mi je taksi pozvao radio stanicom taksista koji je dovezao mušteriju na stanicu. Nakon poziva čekao sam još petnaestak minuta - priča jedan Nišlija.

Led, jak minus i praznici razlozi su što se na taksi vozila u Nišu za vikend čeka mnogo duže nego obično, dok u petak nije bilo moguće uopšte stupiti u kontakt sa bilo kojom taksi službom.

U “Cool” taksiju kažu da su danas gužve znatno manje, ali da bi ljudi ipak trebalo ranije da pozovu i zakažu svoje vozilo, kao i da na umu imaju da se kola zbog leda i snega sporije kreću kroz grad.

Za praznike, kao i nedeljom, u mnogim taksi službama važi 2. tarifa, pa je je potrebno izdvojiti i nešto više novca, odnosno 5 dinara više po pređenom kilometru.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: