Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:09, 16. 9. 2016.

| Servisne informacije

Toplana: Pripremite radijatore za grejnu sezonu

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
radijator
Obratite pažnju da li negde curi; foto: JV arhiva

Niška Toplana od ponedeljka kreće sa pripremama za grejnu sezonu. Građani pozvani da prijave probleme sa radijatorima i toplovodima u zgradama, a oni koji su se privremeno isključili sa sistema treba da dopuste radnicima da im provere instalacije.

19. septembra će voda poteći kroz niški sistem grejanja, kako bi se proverilo da li sve funkcioniše dok ne krenu hladni dani.

Toplotna mreža će biti napunjena, a moguća su curenja ventila, radijatora, podstanice ili ekspanzionih posuda, što bi trebalo da bude sanirano, a građani sve kvarove i probleme mogu da prijave Toplani na telefon: 0800/200-800.


Pristup radijatorima

Iz Toplane pozivaju sve korisnike koji su se privremeno isključili sa sistema da dozvole ulazak ekipama ovog preduzeća kako bi prekontrolisali mrežu u njihovom stanu.

Kupac je u obavezi da energetskom subjektu omogući proveru instalacija uvek kada energetski subjekat smatra da je potrebno proveriti da li kupac poštuje obaveze utvrđene ugovorom o privremenoj obustavi - pišu iz Toplane.

Na ovaj način, kako kažu u Toplani, korisnici aktivno učestvuju u pripremi grejne sezone.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Lahor

    14:54 // 16. 9. 2016.

    Da pripremimo i pare

  • apotekar

    14:24 // 16. 9. 2016.

    Lepo su poceli.Odvrnuli vodu,izletese mi svi ventili,poplava u stanu.Pozvah a on mi prica sta da uradim.EJ,ja sam apotekar,a ne monter.Ventili u podstanici pokvareni.Valjda se to kontrolise?

    • E pa druze apotekaru...

      15:24 // 16. 9. 2016.

      Sad ti njima reci neka ti posalju sve one strucnjake, experte, analiticare i koordinatore sa Megatrenda koje su besomucno uposljavali, pa neka oni sad rese te probleme.
      Uposljavali liftiguzere i dzabolebarose koji samo znaju da ga tupe a niko ne zna cemu sluze motorcangle, ali zato imaju plate i jubilarne nagrade kao univerzitetski profesori.
      Prema tome, neka sad takvi pokusaju da rese problem.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: