Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:13, 13. 1. 2021.

| Servisne informacije

Toplana u Nišu noćas ne prekida grejanje, moguće i narednih dana ako bude ispod -5

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
grejanje
Grejaće 24 sata dnevno danas, a možda i narednih dana ako tokom noći bude -5; foto: arhiva JV

U noći između 13. i 14. januara Gradska toplana u Nišu neće prekidati grejanje, saopštili su iz ovog preduzeća. Zbog najavljenih hladnih dana i temperatura u minusu najavljuju da će nastaviti sa 24-časovnim režimom kada temperatura tokom noći padne ispod -5 stepeni.

Za doček Pravoslavne nove godine domovi Nišlija biće topli tokom cele noći, a u Toplani kažu da su jutros svi toplotni izvori pokrenuti na vreme i da nema problema sa grejanjem u Nišu.

Takođe najavljuju da će zbog najavljenih niskih temperatura nastaviti sa neprekidnim grejanjem.

Ovakav režim rada ima za cilj da, pored pružanja komfora građanima, vrši zaštitu sistema daljinskog grejanja, kao i zaštitu od smrzavanja vodovodnih i elektro instalacija u stambenim objektima do porasta spoljne temperature - dodaju.

Oni koji koriste daljinsko grejanje mogu da prijave sve probleme Toplani na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, 24 sata dnevno svakog radnog dana, kao i lično u Korisničkom servisu u Ulici Blagoja Parovića br. 3, svakog radnog dana od 7 do 19 sati, kao i subotom od 8 do 13 sati.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • v.misica

    13:38 // 14. 1. 2021.

    Ko ce nama ugoditi? Kuca mi je pirkljucena na toplanu i nemam zamerki.Hocu da se grejem,a kolko para-tolko i muzike.Placam celog leta vise nego sto su racuni,da bi mi zimi bilo lakse.Razumem ja besparicu,ali ne mogu da sedim u hadnoj kuci,moram da vetrim,deca uce nocu,ali ne mogu ni da obucem kaput i tako spavam.Grejao sam ja ovu kucu i na drva i na struju.I tada sam se naplacao kao i sada.

  • Zavejani grad

    15:23 // 13. 1. 2021.

    Samo pumpanje racuna...isto Kada greju na +15 I vise pa otvaramo prozore...Kada pozoves I kazes nesto Oni prebace loptu na sefa smene koji naravno nije Tu...I tako u krug,u krug..sutra je radni Dan za radne ljude...ovi Sto slave sigurno nisu Tu vec na skijanju,spa centru itd...

    • Masinac energeticar

      23:34 // 13. 1. 2021.

      Ma prave nas kretenima i idjotima 24 h se greje samo kad je -15 i nize, CG je i projektovano za temperaturu -15.

  • ahaha

    14:16 // 13. 1. 2021.

    Tri minusa,tri gladna radnika toplane,stranacka bota koja se brinu za svoju platicu i misle da cene treba da budu vece...

    • Sram te bilo

      17:23 // 13. 1. 2021.

      Kako Vas bre nije sramota da napadate radnike!?Za novu godinu su došli da mi menjaju cev koja je pukla za platu od 50000 za pomoćnog radnika i 65000 za majstora!Posle došla druga smena da počisti a posle pošto pojedini stanari nisu imali grejanje zbog vazduha u cevima ceo dan proveli oko zgradu...Čim pratiš svaki minus se vidi kolki si radnik,moooree ne treba na neradnici takvi Vučić dinar da da!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: