Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:28, 31. 1. 2014.

| Servisne informacije

Tržnica raspisuje oglas za zakup piljarskih tezgi

Autor:D.M.Izvor:Južne vesti
800x600-trznica.jpg

JKP "Tržnica" Niš raspisuje usmenu javnu licitaciju za davanje u zakup na korišćenje tezgi na pijacama "Tvrđava" i "Krive livade".

Na pijaci "Tvrđava" piljarska tezga br. 5 izdaje se putem javne licitacije za sticanje prava korišćenja. Početna cena za sticanje prava korišćenja prodajnog mesta, za navedenu piljarsku tezgu iznosi 38.086,00 RSD. Licitacija će se održati 05.02.2014. god u 10h na pijaci "Tvrđava".

Na pijaci "Krive livade" robne tezge br. 2, 3, 190, i 461 izdaju se putem javne licitacije za sticanje prava korišćenja. Početna cena za sticanje prava korišćenja prodajnog mesta, za navedene robne tezge iznosi 15.825,00 RSD. Licitacija će se održati 06.02.2014. god u 10h na pijaci "Tvrđava".

Pravo učešća imaju na javnoj licitaciji imaju:

  • Sva pravna i fizička lica koja uplate kauciju od 4.000,00 RSD za tezgu na pijaci "Tvrđava", odnosno 2.000,00 RSD za tezge na pijaci "Krive livade".
  • Zakupci koji su izmirili obaveze prema JKP "Tržnica".
  • Za tačnost podataka odgovoran je referent naplate kaucije na pijaci.

Na licitaciji ne mogu učestvovati lica koja imaju dugovanja prema JKP "Tržnica" po bilo kom osnovu.

Tezgu će dobiti učesnik koji ponudu najveću cenu pri licitaciji.

Učesnik koji izlicitira tezgu a ne izvrši uplatu iste, gubi pravo na povraćaj kaucije kao i pravo da učestvuje na ponovnoj licitaciji.

Učesnicima javne licitacije koji ne izlicitiraju tezgu vraća se kaucija, a učesnicima koji izlicitiraju tezgu kaucija se uračunava u licitiranu cenu. 

Ako u toku javne licitacije cena prodajnog mesta dostigne iznos koji je 100% veći od početnog iznosa, komisija će izvršiti gotovinsku naplatu dodatne kaucije u iznosu koji je sa već uplaćenom kaucijom čini 30% od postignute cene.

Najmanji iznos za koji se može povećati licitirani iznos je 3.000,00RSD.

Pored iznosa za pravo korišćenja, korisnik prodajnog mesta je dužan mesečno plaća ukupnu mesečnu pijačnu naknadu, odnosno sve obaveze predviđene cenovnikom. 

Izlicitirani novčani iznos može se uplatiti u tri jednake mesečne rate i to:

  • prva rata na dan licitacije
  • druga rata za 30 dana
  • treća rata za 60 dana
Podeli sa prijateljima
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: